Dział Ogólny > PES 2012

Radośc piłkarzy na nowych screenach z PES 2012

<< < (5/11) > >>

drunk:
Akurat wygląd twarzy jest taki trochę czerstwy. Wyglądają jak jacyś nieumalowani zombie :) Mam nadzieję, że do ostatecznej wersji gry, to wszystko ulegnie polepszeniu. Choć jeśli o mnie chodzi grafika mogłaby być identyczna jak w przypadku wersji 2011 jedynie czego brakuje do szczęścia to lepszy gameplay i zdecydowanie większa inteligencja zawodników z naszej drużyny. Plus kilka innych drobiazgów, które psują tą serię.

nicecyce:
PES bije na glowe Fife pod tym wzgledem .... nie ma co sie oszukiwac.

Za to Fifa bije pes pod wzgledem AI :P

longfly:
twarze ujda mogli by tylko nie dodawac tego ****anego hdru ;/ niedlugo czarni przez swiatlo beda biali. po cholere taki kontrast ani to fajne ani  realne,

twarze w fifie moze i mniej szczegolowe ale na pewno podobniejsze do rzeczywistych niz te ze screenow 2012 pes.

i co to za zyly u zawodnikow na szyjach - to wyglada jak komiksowa karykatura i naprawde przypomina resident evil afrykanski.

Dobrze ze kamery sa oddalone i za czesto tych masek nie bedzie widac

Deimian7:
Nie ma co patrzeć na screeny. Zarówno w pesie jak i w fifie w grze grafika czy twarze będą wyglądały gorzej niż na tych screenach :) Mogę Wam to gwarantować.

kdetys:
jak dla mnie w fifie to ząbiaki o identycznych zawsze twarzach. w Pesie widać emocje na twarzach. Ale najważniejsze żeby fizyka i praca sędziów była lepsza niż jakieś szczegóły twarzy które widać na powtórkach i w cieszyknach które i tak po tygodniu grania zna się wszystkie na pamięć i większość graczy wyłącza by nie tracić czasu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej