Archiwum > Sport
Siatkowka i nasza reprezentacja
rageman:
Szkoda że Bartman wypadł z Bułgarią, Gruszka za dobrze na turnieju nie pograł.
Ukassiu:
z Bartmana mogą być ludzie jeśli bedzie ogrywał się na nowej dla siebie pozycji jaką jest atak.
cinosław co do twojej szóstki(siódemki) zgadzam się jak najbardziej tyle ze nie wiem czy Pliński wróci do dawnej formy, jeśli dobrze pamiętam to na ostatnich 2 wielkich imprezach nie grał....
Na środku można spróbować Czarnowskiego.
kmiron#10:
I jeszcze co do tej szóstki może grać (nie mówię, żeby było lepiej) zamiast Nowakowskiego Możdżonek.
mcizdek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPS. Jak widzę serwujących 2 metrowców jak Możdżonek czy Gruszka to mi coś trafia. Czy na takim poziomie tacy zawodnicy nie moga nauczyć się serwować z wyskoku? Flot to może zagrywać 1 góra 2 zawodników a nie tak jak jest u nas że 5....
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZgodzę się z Ukassiu taki Możdżonek, Gruszka powinni ładować po 120km\h a nie floty jak Woicki.
--- Koniec cytatu ---
Gruszka jest po cięzkiej kontuzji barku i wolał nie ryzykować odnowienia się kontuzji, więc zagrywał w stylu kobiet.
Na ME mamy silną drużynę. Mam nadzieję, że Anastasi weźmie porządnego libero, bo Ignaczak prostych piłek nie potrafi dobrze odebrać. Ktoś wie jak sobie radzi teraz Gacek?
cinosław:
Gacek sezon miał całkiem dobry, oglądałem kilka meczy Zaksy i nie zawodził.
Z tego co pamiętam to Gruszka od dawna puszcza floty.
Najbardziej załamany jestem Michałem Bąkiewiczem chłop który miał kapitalną zagrywkę puszcza piłki łukiem do góry, no sory ale ja bym lepiej zaserwował.
Nawigacja
[#] Następna strona