Dział Ogólny > PES 2012

Jakie nowości chcielibyście w nowym PES-ie?

(1/19) > >>

adrianmlawa:
Tak jak w temacie. Zacznę od siebie. Ktoś już pisał że w BaL mogłoby być rozdawanie autografów i konferencje prasowe mi również by to odpowiadało kolejne to bardziej rozbudowany edytor stadionów, edytor strojów w postaci szablonów czyli na przykład szablony firmy adidas nike itp, większa liczba zespołów lig ( podobno ma być J League) ja bym chciał żeby dodano jeszcze Bundesligę powrót do oryginalnychy trykotów sędziów (adidasa tak jak w fifie) oryginalni sponsorzy w ML możliwość gry bramkarzem w BaL tryb eliminacji do MŚ tak jak to było w Pro 6 no i oczywiście polska wersja ( już bez komentatora). Macie jakieś jeszcze pomysły? Piszcie!

wojtekk5:
JA chce tylko jednego! Trybu menedżerskiego!!!

KamilMilewski:
Ja chcę tylko suPER gameplay.
Żeby był świetny tryb ONLINE.
Aby ten nowy tryb football life był genialny.
I aby ten PES przypominał tego PES'a 5

TomekMKS:
dokładnie ja równiez bym pogral bramkarzem i jak wczesniej w innym temacje wspominałem wiecej lig nap tak 10-12 moga byc nielicencjonowane ale nasi polscy patchmakerzy by sie juz o to zatroszczli :) lub chociarz kazdy liga tak 5 by miła swoja nizsza lige i w bal jakby sie dało grac w 2 lidze to byłoby cos no jakis elegancji edytor stadionów itp... :) ale marzenia

ale super był tez tryb menagerski :) podisujesz np kontrakt z jakims sredniakiem pokazujesz na co cb stac i inny lepszy klub cb chce:) bo takie granie jednym zespołem po kilku sezonach robi sie nudne

no i ten tryb football life nie wiem o co chodzi moze o to ze np ramy sobie BaL a jak konczymy kariere to jakas trenerka :)

RVN:
Ja bym chciał, żeby nowy PES by tak grywalny jak części z poprzedniej generacji. To mi wystarczy, a magia tego tytułu wróci ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej