ohohohoho miałbym wiele życzeń odnośnie PES'a 2012..
- w pes 11 zawsze denerwowało mnie to, że piłkarze nie walczą o piłkę do końca.. np jak wylatuje w aut...
- chciałbym aby fizyka graczy była poprawiona.. aby nie było czegoś takiego, że ktoś mnie lekko dotknie.. to gracz zatrzymuje się w miejscu.. wkurzało mnie to strasznie.. jak ma tracić równowagę to niech się wywraca.. a nie, że biegnie niby i głowa w dół.. masakra..
- oglądając nowości to właśnie oczekiwałem tych zmian - nareszcie.. w końcu gracze będą wychodzić na wolne pole.. tak mi tego brakowało...
- chciałbym aby inteligencja graczy była poprawiona.. a nie, że (np w BAL) zawodnik z mojej drużyny niepotrzebnie się kiwa.. i traci głupio piłke..
- denerwowało mnie to, że w BAL.. jak siedziałem na ławce to trener wpuszczał mnie w 85 minucie.. nie miałem okazji żadnej a po meczu obniżały mi sie statystyki.. to było wkuwiające strasznie..
- lepsze strzały chciałbym.
- podkręcanie piłki..
- lepsze uderzenie z pierwszej piłki..
- lepsze woleje (bo to załamka była co w BAL sie działo)
- lepsze dośrodkowania w BAL a nie na linie bramkową.
- licencji i prawdziwe nazwy (ale to chyba marzenie dosyć wymagające raczej)
- lepsze patche oraz UPROSZCZONE ich wgrywanie..( nie chciałbym się bawić w jakieś wersje np 1.01v bla bla bla.. JEDEN PES JEDNA WERSJA, oficjalne narzędzie do patchowania)
chciałbym aby wprowadzili jakieś dodatki.. typu
= wywiady gracza..
= jakies artykuły prasowe..
= chciałbym czuć się gwiazdą w tym BAL a nie, że kapitan drużyny poklepie mnie po plecach coś tam powie i już...;/
= transfer w BAL.. to chciałbym aby była prezentacja.. typu trzymanie koszulki obok prezesa, trenera itp.. spotkanie z fanami oraz robienie sztuczek na boisku...
= lepszą oprawę wręczania pucharów.
= chciałbym lepszego komentatora takiego z emocjami..
to jak narazie tyle
bo jak wiadomo i tak to co napisalem w 2 częsci posta to nie będzie