Dziwia mnie ludzie, ktorzy sie czepiaja kilku statystyk, przeciez dla tak ogromnej ilosci pilkarzy nie da sie wszystkiego odwzorowac, no chyba ze pracuje przy patchu masa ludzi, co jest rzadkoscia. tak jak Super_Mario napisal to zaden problem sobie zmienic w grze jesli komus nie pasuja, nie sposob wszystkim dogodzic
W sumie masz rację, ale... jakby nie patrzeć to wszyscy będą zwracać uwagę głównie na tych bardziej znanych kopaczy, prawda? Nie da się ukryć, że zdecydowana większość graczy najczęściej gra bardziej znanymi zespołami (mają zazwyczaj lepsze nazwiska). Być może CR, czy też Messi zasługują na wartość powyżej 100, sam nie wiem. Niektóre overall faktycznie są dla niektórych za niskie, jeszcze dla innych za wysokie. Nie da się wszystkim dogodzić, każdy widzi to zupełnie inaczej. Ja nawet nie mam pojęcia na podstawie jakiego źródła w tym patchu przypisywane są statystyki, ale mimo wszystko nie zaszkodzi samodzielnie je pozmieniać jeśli komukolwiek nie pasuje. Tak jak już ktoś podkreślił, należy zwracać uwagę głównie na poszczególne wartości danych kopaczy, a nie na overall.
Generalnie mam ogromny szacunek do ludzi, którzy poświęcają swój czas po to, aby zostały spełnione oczekiwania nawet najbardziej wybrednych "pesowców". Zastanawia mnie niecierpliwość co niektórych, którzy narzekają, że jeszcze nie wyszedł kolejny update... Ludzie, trochę szacunku nie zaszkodzi... Cieszcie się tym, co dostaliście do tej pory, bo nawet bez kolejnych update ten patch prezentuje się wyśmienicie.
Pozdrowienia dla autorów.