Kolego, te filmy sa z E3 z Czerwca, takze poprawy napewno jeszcze beda.
Od paru lat gram w pesa,w tym roku jednak podziekuje i nie zakupie tej gry nie wiem nawet czy sciagne,dlaczego?po obejrzeniu filmikow trailerow uwazam ze zmiany sa praktycznie nie widoczne,pilkarze dalej ruszaja sie w stylu Rasiaka-drewno,biegaja jak sztywniaki,bramkarze puszczaja strzaly ze smiesznych kontow ,a bugow pewnie tez bedzie nie malo,po przecietnej 11 liczylem ze konami wyciagnie wnioski i zrobi gre niemal idealna,a oni cofaja sie wracamy do pesa 2008,w demo zobacze jak to wyglada w praktyce ale te filmiki i te ich niby zmiany zenada zmiany ale na gorsze,dziekuje
co z tego że ten film jest z czerwca... obecnie kod gry wygląda lepiej niż ten z PES11 (a nie jest ukończony) a jeśli ktoś tego nie widzi jak ten typ (surma90) to szczerze gratuluje ogarnięcia tematu...
a ci co piszą że zawodnicy są sztywni czy siatki są nie takie jak potrzeba to jest mi ich żal bo szukają dziury w całym by sobie tylko ponarzekać...
nicecyce - Fake.
Niestety produkt od EA jest lepszy od PESa. Taka jest prawda.Ale dajmy taką zamiankę: PES 2012- dużo licencji (z 20 lig) i polska wersja (spolszczenie i komentarz) a Fifie daj te licencje z PESa to jaką grę byś wybrał?? Dużo ludzi właśnie wybiera Fifę ponieważ jest dużo lig. Ale to po jaką cholerę EA wydaje Fifę na PC nie taką samą jak na konsolę! Dopiero teraz EA postanowiło że na PC, XBOX 360 i na PS3 wyjdzie taka sama gra. I tu mają u mnie wielki minus. Za rok KONAMI kończą się już licencje na LM i LE. Gdy to zabierze EA to zapewne dużo fanów PESa przejdzie na Fifę. Co do Fify 11 PC- beznadziejna animacja biegu... ( niewiem jak tam na PS3 czy na xboxa) ( nie zgodzę się z mpoesp który powiedział że PES muszą poprawic animacje biegu. Wcale nie bo fifa ma gorszą animację. Bieg z podniesionymi stopami na pośladki... bezsens biegają jak pedały.) Wyraziłem swoją opinię i nie chcę tym nikogo urazić [fanów fify (widzę że jest ich tu dużo)]Najważniejsza i tak jest dla mnie grywalność. PES!