Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!
Valdi:
fuck yea
krab13:
mozesz kontrolowac prawa galka 2 zawodnika hmm...
Kusmier1215:
Wyczytałem z najnowszych informacji ze w PES 2012 ma być dostepny Challenge mode
Potwierdzenie:
"All skills can also now be refined in the return of the much loved ‘Challenge Training’ mode. A hugely popular part of PES lore, Challenge Training gives the player a series of tough tests which they can use to hone various skills. The mode allows users to work hard on their attacking and defending skills to improve their main game. Similarly, there are dribbling tests and set-piece challenges that necessitate hitting a series of targets, and punishing shooting tasks are used to push the player as they put in the hours that will make all the difference on field."
I jeszcze jedna informacja byc moze banalna ale warta uwagi: Lionel Messi nie bedzie gwiazdą okładki PES 2012
+ nowe screeny
Lewy23:
Co do pierwszego filmiku: widać, że bramkarze nadal nie na najlepszym poziomie, a w dodatku te siatki... Za bardzo piłka odskakuje, jak od muru, nie sądzicie? No i 3 obrońcy atakują jednego zawodnika, a ten i tak jakoś dokładnie podaje... Dziwne trochę ;P
W drugim filmiku podoba mi się to, że piłkarze wchodzą na pozycję kolegów, którzy przemieszczają się w inne sektory. Asekurują się, wielki +. Natomiast widać, że znów zabójcze będą prostopadłe podania.
No nie wiem sam, co sądzić o nadchodzącej części. Poczekam, aż będzie więcej informacji.
Edit: Jak nie Messi, to kto?
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEdit: Jak nie Messi, to kto?
--- Koniec cytatu ---
Ja natomiast chce się zapytać kto to ten Messi.
Nawigacja
[#] Następna strona