Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!

<< < (74/76) > >>

Kusmier1215:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE"nowy gameplay" - Filmiki do sieci przesłane wczoraj...   

--- Koniec cytatu ---
No mozna powiedziec nowy, stary gameplay ;D

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Macie kolejny news! Sprawdźcie! ;)

--- Koniec cytatu ---

oby dali cała licenjonowaną hiszpańską, a do tego jeszcze angielska by się przydała i byłoby super :) no i te zmiany w gameplay'u oczywyście :)

A do marzeń zaliczam ze 2 drużyny Polskie. Pewnie byłaby to Legia lub Wisła i na pewno Lech (oczywiście każdy by chciał by była to drużyna z jego miasta :D ). Bo o całej lidzę to nawet nie marze (chodź w tedy wszyscy by skakali z radości - liga polska online :) ). Oni pewnie nie wiedzą nawet co to jest Polska ("wyspy owcze? sam marino? to tam jest polska? to tam jest jakaś liga?") Ale marzyć sobie można :)

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A do marzeń zaliczam ze 2 drużyny Polskie. Pewnie byłaby to Legia lub Wisła i na pewno Lech (oczywiście każdy by chciał by była to drużyna z jego miasta :D ).

--- Koniec cytatu ---

Przyznam się - jestem za Wisłą ale REALNIE wątpie by jakikolwiek klub poza Lechem ma szanse zagościć w PES 2012... wyszli z grupy w LE więc mają szanse na pewno największe z całej Polski wg mnie;]
Wisła - jeśliby awansowali do LM w tym sezonie to może - ale i tak wątpie - daliby ją ze składem aktualnym na wiosne 2011...
a co do Legii to wątpię bo ostatnie sezony w Europie nie istnieją... musieliby awansować do LE w te wakacje a i tak wątpie by się im to udało (chociaż życzę im z całego serca) także im daje najmniejsze szanse z tej 3 na bycie w PES 2012...

a co do gameplaya to podoba mi się sterowanie drugim zawodnikiem w czasie meczu;] będzie to ciekawe i przydatne ulepszenie ale... trzeba będzie się wreszcie nauczyć grać na padzie:(( :D
grafika nie wydaje się być bardzo inna od PES 2011 a grywalność... to się dopiero okaże przy demie;D
czekam z niecierpliwością i widzę że chyba PES pomału wraca do walki z FIFĄ:))

MichW:
Moim zdaniem Lech na 100% miałby duże szanse dostania się do nowego Pesa. Niesamowita gra w fazie grupowej LE. Mam nadzieje że się nie zniechęcą tym że nie zajęli premiowanego miejsca w lidze do gry w LE, bądz LM. Ale oby był nasz jedyny exportowy produkt :)

jozin666:
Dobrze jakby Lecha dali:>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej