Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!

<< < (14/76) > >>

KamilMilewski:
Oby KONAMI tym razem nie sknociło sprawy wieże że powróci stary PES czyli najlepszy

NexaT:

--- Cytuj ---Oby KONAMI tym razem nie sknociło sprawy wieże że powróci stary PES czyli najlepszy
--- Koniec cytatu ---

Na jakiś cud nie możesz liczyć, ciesz się nawet jeżeli poprawią samo SI. Szkoda, że te animacje są takie dziwne, gra się jak jakimś drewnem, to akurat prawda lecz... PES nadal ma swój klimat. Przydałoby się tutaj jakieś żywsze boisko! Murawa... Patrząc filmiki na YouTube zobaczyłem, że niestety murawa jest znowu szara i bez życia. Patchmakerzy znów będą musieli ją poprawiać.
PS: Niecałe 2h. :D

Sandu!:
Skończcie to gadanie co jest lepsze, niech każdy gra w co chce, po co kogoś przekonywać. Ja mam gdzieś, że ktoś mi powie, że w pesa się gra super i jest realistyczny kiedy mi to przyjemności nie sprawia, tak samo z fifą. To w co gramy to chyba nasz wybór a nie kolegi z forum.
A co do gameplaya to czekam niecierpliwie, ale nie nastawiam się na jakieś fajerwerki, tylko na porządną produkcję taką jaką konami oferowało na poprzedniej generacji. Mam nadzieję, że się nie zawiodę bo powiem wam, że lubiłem sobie 'dłubać' przy pesie, czego w fifie mi brakowało, choć może w tym roku się to zmieni. Także trzymać kciuki za dobry gameplay!!!

marcincza:
Jakby wszystko poprawili teraz, to nie mieliby po co wydawać kolejnych odsłon. Marketing Panowie się kłania. :P

Lewy23:
Panowie, aż tak się nie jarajcie tym filmikiem, który nie długo ujrzy świat, poczekajcie troszkę z emocjami do dema.  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej