Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
Kilka pytań odnośnie nowych stadionów
(1/1)
Nederland:
Cześć. Jeszcze nigdy nie wgrałem do Pesa stadionu, więc czuję się trochę nieswojo w momencie, gdy chcę kilka do gry dodać. Logiczne, że jestem na tym polu niedoświadczony, więc mam kilka pytań:
1. Czy można wgrać nieograniczoną liczbę stadionów do Pesa? Czy patch ma w tym jakieś znaczenie (Fire Patch 1.6.3)? Chodzi mi o to, czy wszystkie muszą zostać podmienione, czy można zrobić tak, jak w nowym faceserverze, któremu ilość twarzy różnicy nie robi.
2. Jeżeli ściągnę dwa stadiony zastępujące przykładowo Konami Stadium, to czy mogę zmienić nazwy plików jednej z aren, tak by zamieniała inną bez większych przeszkód?
3. Jak przypisać drużynę do stadionu?
rageman:
2. tak
3. Wchodzisz w edycja/drużyn , wybierasz drużynę i opcja home ground.
Yoyo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1. Czy można wgrać nieograniczoną liczbę stadionów do Pesa? Czy patch ma w tym jakieś znaczenie (Fire Patch 1.6.3)? Chodzi mi o to, czy wszystkie muszą zostać podmienione, czy można zrobić tak, jak w nowym faceserverze, któremu ilość twarzy różnicy nie robi.
--- Koniec cytatu ---
Faceserver jest od twarzy. Żeby było od stadionów to by się musiało nazywać stadiumserver. A coś takiego jeszcze nie wyszło do pesa 11, czyli może być tyle stadionów ile może byc w grze
Nederland:
--- Cytuj ---3. Wchodzisz w edycja/drużyn , wybierasz drużynę i opcja home ground.
--- Koniec cytatu ---
Ok, to pytanie było naprawdę głupie... Wiedziałem o istnieniu takiej funkcji, ale nie wiedzieć czemu uroiłem sobie, że dla właścicieli tych prawdziwych stadionów jest ona zablokowana jak np. gdzieniegdzie "Strip". No, ale dzięki za ocucenie.
--- Cytuj ---Faceserver jest od twarzy.
--- Koniec cytatu ---
Wiem przecież. Chodziło mi o coś podobnego, analogicznego.
--- Cytuj ---A coś takiego jeszcze nie wyszło do pesa 11
--- Koniec cytatu ---
Zatem wszystko jasne.
Dziękuję, zamykam.
Nawigacja