Nie wiem jak wy ale ja widzę że nie ma tutaj ikony Master League i BaL tylko Footballa Lifa.
Lionel Messi nie będzie juz twarzą gier z serii Pro Evolution Soccer
Przecież pod czas meczu i tak nie ma muzyki... I prędzej taka muzyka w Fifie, Konami rzadko daje jakikolwiek znany zespół czy też wykonawce.
nie wiem czy to juz byo czy nie ale fajnei tu widac jaki postep jest w nowym gameplayu:
Tak , tez o tym slyszalem, szkoda bo co jak co ale Messi pasuje do Pesa i to bardzo;p, a tak w ogole wiadomo cos nowego na temat licencji ?
A kojarzycie może te bity: - REJESTRACJA lub LOGOWANIE&ob=av2e- REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jasne, że tak. Super muza (Przynajmniej ta pierwsza)
No już nie ma przynajmniej tak że biegniesz do lini na speed, podajesz na dobieg i zawodnik nie kryty. Nie będzie tak jak w tym roku że najlepsi gracze w Pesa tak zdobywają bramki.A co do piosenek, to nie ważne są i tak mi się nawet podobają. Ale przynajmniej mają więcej czasu na dopracowywanie gameplayaNajważniejsze jest to że Messi mnóstwo dał Pesowi. Gdyby nie Messi, to nie wiadomo czy wogóle KONAMI odważyło by się na takie zmiany (PES 10 -> PES 11). Ale stał cały czas i biegał z piłku, aby dać jak najwięcej materiałów do robienia tej gry Jasne, że tak. Super muza (Przynajmniej ta pierwsza)
Co Messi dał Pes'owi poza swoim nazwiskiem bo nie mam pojęcia o czym mówisz.