Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012-wątek dyskusyjny.

<< < (479/493) > >>

AupaAtleti:
no ale przecież ciężko pomyśleć , i lepiej pisać 20 postów ;|

Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMiałem internet mobilny orange. Limit 4gb. Prędkość około 3mb i nie mogłem grać w Pes6 online. Wątpię aby Ci się udało pograć w 11 czy 13.

--- Koniec cytatu ---

panowie przecież to sprawa stara jak świat- transfer danych nie ma w dzisiejszych czasach do gry online ŻADNEGO znaczenia. Wysyłasz swojemu przeciwnikowi LICZBY , pozycję swojego zawodnika w przestrzeni - grafikę ma on na swojej płycie. To są jakieś malutkie jednostki danych, nie ma znaczenia wiec czy masz 3mb (zresztą  liczy się upload czyli jak szybko wysyłasz) tylko jak niski masz ping.

A te w mobilnych sieciach często są bardzo duże, chyba, że masz LTE i do niego dobry zasięg - to ok. Tak to mobilny net tylko do serfowania po sieci.

vitoss:
Witam, mam pytanie odnośnie ostatnich minut w grze a dokładniej w Champions League bądź Copa Libertadores. Otóż remisując mecz grupowy wykonuję rzut rożny i ku mojemu zdziwieniu w polu karnym jest mój bramkarz...Ktoś powie mi czy to jest błąd czy może ustawienie taktyczne jakieś ? Jest to bardzo denerwujące gdyż tracąc bramkę w meczu grupowym, przegrywam mecz a później może mi brakować 1 pktu do awansu...
A Gram w Pesa na PS3, bez aktualizacji gdyż nie mam jeszcze połączenia z netem.

MaddiMNagic:
Tak już jest, nie masz na to wpływu

AupaAtleti:
hah, dzisiaj w BAL sobie gram mecza 90 min moja drużyna przegrywa 1:0 rożny dla przeciwnika bramkarz w polu karnym piłka trafia do mnie i strzałem z połowy boiska wpada brama na 1:1 ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej