Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012-wątek dyskusyjny.
monty:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWItam mam takie pytanie. Czy nie uwazacie ze zmeczenie zawodnikow po meczach reprezentacji w ML jest gigantycznie wygorowane i odstepy miedzy meczem rep a ligowym jest za maly? Po reprezentacji zawodnika o kondycji ok 80 przez najblizsze 4-5 dni nie mam co wystawiac bo nie ma sily biegac po 30 minutach.
Jesli chodzi o odstepy miedzy meczami to gram sobie AC Milanem i ostatnio moj terminarz wygladal tak: puchar wloch, odrazu w nastepny dzien reprezentacja, 1 dzien przerwy i mecz ligowy. Przeciez tak grac nie idzie zawodnicy paski zmeczenia maja do 3/4 zapelnione.
--- Koniec cytatu ---
Po to są zawodnicy rezerwowi żeby znich korzystać
mateusz9966:
a jak jest w Anglii?? tam jest coś takiego jak boxing day tak? i tam przez jakiś czas drużyny mają od 2 do 3 meczy w tyg. więc to coś normalnego.. no ale cóż w (p)olsce tak w najbliższej dekadzie nie będzie
xpiskor:
Jak zresetować osiągnięcia w galerii, chodzi mi o te statystyki (ile meczów rozegrałem w całej grze, ile zdobyłem goli etc) i nagrody. Który plik w razie czego usunąć czy może w opcjach gry to znajdę? Pyrsk
ziutek11113:
"This tool allow you to add face/hair with few clicks…
How To Use:
1 – Go to File\Load EDIT.bin
2 – Load EDIT.bin from UTM face manager folder (copy Edit.bin to UTM face manager folder)
3 – Check if GDB\faces Folder is correct, if not, browse and select it
4 – Click on Load OF Datas
5 – Select your player
6 – Drag & Drop your face/hair
7 – Click on Save
IMPORTANT: Please be sure that face/hair are for PES 2012 and not PES 2011/10/09…"
moze ktos to dokladnie przetlumaczyc? i ewentualnie umiescic w odpowiednim miejscu na forum?
mateusz9966:
a może podetrzeć nosek? od czego są słowniki? od czego masz net chopie..
Przepraszam ale takie prośby są idiotyczne..
Moja matematyczka mówiła że jak nie potrafimy zrobić jakiegoś zadania, to zaczynamy je robić od samego początku rozbijając wszystko.. i wszystko samo wyjdzie...
Nawigacja
[#] Następna strona