Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012-wątek dyskusyjny.

<< < (487/493) > >>

Bartek10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo w koncu sprawnie czy zmudnie? :D Ja bym chcial wiedziec jak najlatwiej i najszybciej dodawac twarze :)

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

NexaT:
Wow, przez GGS lub kitserver... Raczej nie to chciałem wiedzieć.

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE"This tool allow you to add face/hair with few clicks…

How To Use:

1 – Go to File\Load EDIT.bin
2 – Load EDIT.bin from UTM face manager folder (copy Edit.bin to UTM face manager folder)
3 – Check if GDB\faces Folder is correct, if not, browse and select it
4 – Click on Load OF Datas
5 – Select your player
6 – Drag & Drop your face/hair
7 – Click on Save

IMPORTANT: Please be sure that face/hair are for PES 2012 and not PES 2011/10/09…"

moze ktos to dokladnie przetlumaczyc? i ewentualnie umiescic w odpowiednim miejscu na forum?

--- Koniec cytatu ---

Moze ktos to jednak ladnie, skladniowo przetlumaczy?

Rudinek:
Kurde. Denerwuje mnie ten pes. Dlaczego bramkarze puszczają [cenzura] w środek bramki. Nie rzucają się pod nogi gdy jest sam na sam z napastnikiem, tylko stoi jak ten wół. Gra głową to mnie kompletnie przeraża ... rywal potrafi strzelić gola, a mój jak trafi chociaż w piłkę to chce bramkarza lobować za wszelką cene. Macie panowie jakieś porady ? Czytałem sporo na ten temat, ale nikt w zasadzie nie wie jak strzelać głową, każdy mówi co innego.  

NexaT:
Co za głupie pytanie, nie ma "tricku" dzięki któremu trafisz idealnie w piłkę. Wszystko zależy od dośrodkowania i piłkarza. Jak piłka najdzie na głowę, to strzeli Ci bombę, a jak nie, to będzie właśnie wyglądać jak lobowanie bramkarza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej