Brak mi słów do twojego rozumowania. Zacznij rozróżniać istotne rzeczy, a nie pisać totalne bzdury. Kradzież to kradzież i nie ma znaczenia czy jest wykonana w realnych świecie czy w wirtualnym - tutaj nie ma żadnej zasady, ale chyba jesteś jeszcze za młody bądź za głupi aby to zrozumieć. Myślę, że kiedyś dojrzejesz do tego stopnia aby to wszystko pojąc, a póki co to polecam trochę więcej użycia głowy w tym wszystkim o czym piszesz, bo to istny śmiech na sali.
Chodzi o to, że prowokujesz a nawet nastawiasz się na zdobycie takiej gry przez podane źródło. Jeżeli tak nie jest to po jaką cholerą w ogóle o tym wspominasz ? Nie trzeba być wielce inteligentną osobą, aby połączyć istotne fakty iż wiesz, że PES 2011 pojawił się na torrencie w określonym czasie rok temu. Nie zaprzeczaj sam sobie, bo tylko pogarszasz swoją sytuację. Naprawdę myślcie ludzie co piszecie.
Damian, od kiedy to wszystkie firmy (typu EA, KONAMI, CAPCOM itd.) pozwalają graczom na ściąganie swoich gier ? Jeżeli tak by było jak piszesz, że samo sciaganie gier wideo nie jest złe, a zależy tylko od źródła, to po co w ogóle wypuszczać takie gry do sklepów ? Każdy sobie siądzie przed kompem i ściągnie grę jaka tylko mu się podoba za free i będzie zadowolony, tak ? A co z ludźmi, którzy na tym zarabiają ? Ci którzy tworzą te gry ?
Kwestia muzyki i DJ-ki - mój drogi takowy DJ nigdy nie ściąga żadnych mp3 z internetu, bo po prostu nie musi. On zwykle dostaje takie pliki od ludzi, którzy siedzą w tym biznesie. I zapewniam Cię za tytuły które zazwyczaj gra w klubie pochodzą z legalnie zakupionych krążków (bądź drogą internetową - typu beatport). Druga sprawa to to, że na swój własny użytek ma porobione własne składanki z rożnych płyt nie czyni z niego złodzieja. Ponieważ jak wspomniałem wcześniej korzysta z wcześniej zakupionych płytek zakupionych z zgodnie z prawem.Tak to działa od zawsze i tak pewnie pozostanie. Oczywiście mówimy tutaj o prawdziwych DJ-ach, a nie o ludziach, którzy brzdąkają w klubie a uważają się za nie wiadomo co. Także moim zdanie argument zupełnie nie trafiony.
Zdaję sobie z tego sprawę, ale nie przejmuję się tym Tym ludziom chyba już nikt nie jest w stanie przetłumaczyć co tak naprawdę jest okej, a co nie.
Mnie sie wydaje, ze to ty jeszcze nie dojrzales, co ty myslisz ,ze jak zaczniesz jakies teksciki wymyslone przez innych uzytkownikow wypisywac typu: "smiech na sali" albo jechac dalej, to bedziesz wielki ? Widac, chlopcze sie pomyliles i skoncz bo ten twoj bełkot juz sie robi zalosny, takie bzdety piszesz, ze az szkoda czytac. 60% twoich postow do mnie, a moze i 70%, zupelnie nie rozumie o czym piszesz, jakies bzdury piszesz aby pokazac co to nie ty , a tak naprawde jestes zapewne zerem ... oczywiscie bez urazy ale jak ktos tak gamoniuje , to ja nie wiem , raz mi sie chce plakac, ze tak bardzo ludzie sa , jakby to ujac łagodnie "niedojrzali", zeby nie powiedziec "tępi", a raz nie moge opisac uczucia ... ale oczywiscie bez urazy i skonczmy ten temat piractwa, bo ja zaczalem porownywac glod w Somalii dlatego, bo po twoich postach mozna bylo stwierdzic, iz masz pretensje do ludzi, ktorzy posiadaja pirackie wersje, dlatego mowie ,ze nie kazdy ma pieniadze na gre, tylko musi na jedzenie wydac albo na cos innego, albo ma ich malo, dlatego piratow nie powinno sie potępiac, taka jest moja opinia i napewno 80% ludnosci, by sie ze mna zgodzilo. Ja posiadam oryginalmy Windows 7 i Pes'a od wersji 2010, takze kupuje oryginalne 2011 i 2012 tez kupie oryginalna i kolejne ale , to ze inni nie moga kupic, to nie znaczy,ze trzeba ich tępic od razu, opanuj sie czlowieku i daj spokoj tym ludziom.