Master League też ci chula? Bo u mnie nie da sie wybrać normalnych nazwisk!Aaa Polski komentarz działa z PES 2011 wystarczy skopiować pliczek dt00
jozin odblokui poczte
A masz to ?
Niby nic ale wolał bym juz zacząc grać w master league a nie nabijać głupie punkty...
Na Twoim miejscu i tak bym poczekał na jakiś patch zmieniający te Pesowskie ekipy na choćby Bundesligę. (A taki patch na dniach ma wyjść). Do tego na aktualne składy. Do tego czasu spokojnie 10 spotkań rozegrasz (10 spotkań = 100 punktów ).Dla mnie poziom jest jakiś łatwiejszy niż w demkach. Mam jednak nadzieje że Konami nie posłuchała małych dzieci i nie pogorszyła AI komputera. Trzeba będzie odblokować tryb Superstar i tam się chyba pomęczyć. Bo póki co Chelsea każdy mecz wygrany i to spokojnie strzelam po 2-4 gole.
Lukaszeq ale mnie męczy takie wydawanie patchy co 5min :/ bo się wszystko zmienia. Nie zagrasz w ML bo wyjdzie nowy patch i zepsuje Ci wszystko :/Ja sam sobie popoprawiam nazwy i nazwiska tyle mi starczy no ewentualnie transfery jeśli zajdzie potrzeba
Czy mi sie wydaje czy teraz w full wersji nie lecą już takie petary? Dlaczego konami to zmieniło.
chopie pisali kilka wcześniej postów o tym