Dział Ogólny > PES 2011

Parę pytań nowego.

<< < (2/3) > >>

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE2. Czy są jakieś patche do gry online której dodają np. prawdziwe nazwy drużyn ligi angielskiej, stroje itp. ?

--- Koniec cytatu ---
Ja nie wiem jak to jest, ale co np. jak jedna osoba gra na patchu, z innymi statami zawodników, a druga na innym...

medzik1992:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE2. Pełno ich jest wystarczy poszukać na tym forum w odpowiednim dziale.

--- Koniec cytatu ---

Ale skąd mam wiedzieć które będą działać na multi ?

REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa nie wiem jak to jest, ale co np. jak jedna osoba gra na patchu, z innymi statami zawodników, a druga na innym...

--- Koniec cytatu ---

A czy ja szukam takich patchy ? Szukam takiego który zmienia na prawdziwe nazwy drużyn, i stroje.

Ukassiu:
Nie opłaca sie moim zdaniem kupować teraz PES 2011, za niedługo premiera PES 2012, a wtedy na stronce nie bedzie już zadnych turniejów PES 2011 tylko wszyscy przejdą na PES 2012. koszt PES 2012 zaraz po premierze , będzie pewnie gdzieś w granicach 100-120zł.

medzik1992:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie opłaca sie moim zdaniem kupować teraz PES 2011, za niedługo premiera PES 2012, a wtedy na stronce nie bedzie już zadnych turniejów PES 2011 tylko wszyscy przejdą na PES 2012. koszt PES 2012 zaraz po premierze , będzie pewnie gdzieś w granicach 100-120zł.

--- Koniec cytatu ---

Za późno. Grę już zamówiłem i jest już opłacona. Trudno. Może będzie jakaś inna stronka z turniejami, a jak nie to na pewno będzie masa graczy w 2011 jak wyjdzie 2012 więc na pewno będzie z kim grać nie koniecznie w turniejach bo na pewno nie każdy będzie miał na zawołanie wydać 160zł bo pewnie tyle gra będzie kosztować.

Ukassiu:
100-120 i to razem z przesyłką.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej