Ja nie ukrywam ze w PESa gram od pierwszych czesci , jednak online dopiero zaczalem od wersji 2011.
Ja moze poprostu nie ogarniam
ale gra jest trudna - podkreslam ze w fife tez gram ale zdecydowanie bardziej wole PESa - wszystkie te triki , zagrania , teraz ta opcja z wychodzeniem zawodnika na wolne pole - czizys , tragedia.Juz nie raz ciskalem padem o sciane albo podloge to taka mnie cholera brala.Jak zaczynalem gre online z kims to juz po paru sekundach czasami wiedzialem ze bedzie mecz w plecy , bo koledzy (pewnie i niektorzy z Was) robili takie cuda ze mozg deba stawal.
Ja gram raczej standardow - w sensi bez trikow i innych udziwnie ale to dla tego ze nie ogarniam tego wszystkiego - jakas dluga pilka na wolne pole albo ewentualnie "trojkat" zeby wypuscic zawodnika :[ - czyli chyba podstawy podstaw.
W wersji 2011 gralem oczywiscie barcelona
jak czlowiek nie umie grac to wybiera najmocniejszy zespol , jeszcze przed pierwszy patchem byl ibra , a zaraz juz go niestety nie bylo :[
Nie wiem jak moje ustawienie taktyczne wplywalo na gre i czy wogole wplywalo - gralem takim ustawieniem
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE - jaki wogole pro obrazek zrobilem
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEUploaded with
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEZawodnikow juz nawet nie pamietam dokladnie wiec nie bede wypisywal.
Efekty byly rozne , czasami szlo niezle , potrafilem pare gier pod rzad wygrac a czasami kilkanascie przegrac
Postanowilem ze do tej wersji przygotuje sie najlepiej jak tylko bede mogl aby w grze online osiagnac jak najlepsze efekty - podkreslam jestem osoba zajebiaszczo ambitna.
Gram caly czas w demo Interem i staram sie uczyc na ile moge , efekty rozne.
Stad tez moja prosba (nie chcialem zakladac nowego tematu) :
Czy ktos moglby poinstruowac nuba jak ja , podac jakies wskazowki , poradniki ect. co najlepiej stosowac , jak grac , jaka taktyka (bede gral raczej barcelona albo mu).Jednym slowem prosze o to aby ktos nauczyl mnie porzadnie grac
, wiem ze to moze dziwna prosba ale moze ktos cos poradzi.Bede niezmiernie wdziczny.Jesli ktos by byl z okolic Torunia to chetnie nawet sie spotkam zeby wymienic jakies info badz pograc.
Pozdrawiam i z gory dziekuje.