Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - premiera już 14 października!!!

<< < (27/33) > >>

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw PES 2009 messi, PES 2010 messi PES 2011 messi, już tym rzygam! Wszędzie messi i barca! Niedługo otworzę lodówkę a na Delmie Messi.
Ronaldo też już był (z OWENem pes 2008). Przecież są inne gwiazdy. Zresztą, czy nie można zaprojektować tak okładki, by nie uderzała tylko w jeden klub i jednego piłkarza? Ehh...

--- Koniec cytatu ---

np takie dwie propozycje jeszcze zanim była znana oficjalna :)

lub

sto razy lepiej by się gra na półce prezentowała. Niż gwiazda jednego klubu

L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnp takie dwie propozycje jeszcze zanim była znana oficjalna :)

lub

sto razy lepiej by się gra na półce prezentowała. Niż gwiazda jednego klubu

--- Koniec cytatu ---

druga okładka do bani :P

w ogóle to nie wiem dlaczego wam tak to przeszkadza że jest jeden zawodnik na okładce... mi to np. zwisa... był Messi i jakoś nie płakałem i kupowałem PES'a a jestem fanem Realu... zrozumcie że jest to kwestia marketingu w Europie jak i na świecie Messi czy Ronaldo są bardzo na topie i dlatego wybiera się ich... dla mnie mogą dać gówno i też kupię grę a na okładkę spoglądnę tylko przy instalacji PES'a...

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdruga okładka do bani :P

w ogóle to nie wiem dlaczego wam tak to przeszkadza że jest jeden zawodnik na okładce... mi to np. zwisa... był Messi i jakoś nie płakałem i kupowałem PES'a a jestem fanem Realu... zrozumcie że jest to kwestia marketingu w Europie jak i na świecie Messi czy Ronaldo są bardzo na topie i dlatego wybiera się ich... dla mnie mogą dać gówno i też kupię grę a na okładkę spoglądnę tylko przy instalacji PES'a...

--- Koniec cytatu ---

ta druga to jakaś amatorszczyzna :D

podałem tylko przykład dla kolegi który narzekał, ale dokładnie, kto na okładce? i tak się kupi, płytkę mam w napędzie a pudełko to sobie leży i widoczny jest tylko grzbiet. a powiem że jak czasem chowam płytkę lub potem wyjmuje to itak nie widze okładki :)

r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEta druga to jakaś amatorszczyzna :D

podałem tylko przykład dla kolegi który narzekał, ale dokładnie, kto na okładce? i tak się kupi, płytkę mam w napędzie a pudełko to sobie leży i widoczny jest tylko grzbiet. a powiem że jak czasem chowam płytkę lub potem wyjmuje to itak nie widze okładki :)

--- Koniec cytatu ---
Tylko nie narzekał...  ::)
Chodzi mi o to, żeby graficy z KONAMI wreszcie wysilili swoje tęgie umysły, by stworzyć fajną grafikę na okładkę.
BTW, z gównem, też może być, ale na murawie... ;p

Rubby:
Czy aby napewno 14 pazdziernika ? Bo nawet w meczach, na adboardsach pisze ze PES wychodzi 29 wrzesnie i nawet na koncu tego filmiku REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=channel_video_title pisze, ze wychodzi 29 wrzesnia. To wiec, wtf?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej