Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 - premiera już 14 października!!!
Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEz tego co mi tam coś świta to instalowało się niemieckiego pirata a wrzucało plik z językiem angielskim z dema i też podobno chulało :D
popatrz sam - w demo a kolesie odblokowali cały tryb Trening i Challange :)
--- Koniec cytatu ---
No plusem jest właśnie że chociaż menu będzie po angielsku. Liczę jednak że jakiś sprytny Amerykanin wrzuci swoją wersję która pójdzie w świat już z angielskim komentarzem ;) Chociaż na początku też bym nie pogardził Hiszpańskim czy Niemieckim :P Rok temu całe Copa Libertadores zagrałem na komentarzu niemieckim i jakoś to szło.
kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEz tego co mi tam coś świta to instalowało się niemieckiego pirata a wrzucało plik z językiem angielskim z dema i też podobno chulało :D
popatrz sam - w demo a kolesie odblokowali cały tryb Trening i Challange :)
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak było, plik z dema i było ENG...
Rubby:
Fuck. To jednak bd musial czekac na ta wersje Angielska te 2 tygodnie. I kupie przez pesleague na boxa. A tak to w ten weekend pogram na pc, z tym daremnym padem co mam.
pes 2013:
No to czekam na premierę pesa 2012 ;D i fife 2012 też sobie kupie ;D to się popyka w to i w to ale powiem jak grałem w demo pro 2012 zapowiada się ciekawa gra ach ach fajnie piłkarze się ruszają i te triki cud miód gra będzie palce lizać ;D
hors7:
Temat można zmienić na premiera już
--- Cytuj ---Celujemy na 21.10.2011, ale najprawdopodobniej będzie to 27.10.2011
--- Koniec cytatu ---
tak dla informacji, myślę że warto czekać, chociaż konkurencja wysoko postawiła poprzeczkę.
Nawigacja
[#] Następna strona