Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 - premiera już 14 października!!!
arturox:
to fajnie że wydadzą kolejna odsłonę PES jeszcze troche czasu tylko marwie sie o swojego demona czy podoła wymaganiom , ostatnio grałem w pes 2010 czy na 2012 tez wystarczy Athlon 3,6 GHz , Ge force GT 220...
Kubul:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELukaszek, nie bój się - za niedługo przybędzie Ci mocny przeciwnik... ;)
--- Koniec cytatu ---
Artur 7 nie chce podwazac twojego poziomu gry ale gra online to zupelnie inna gra niz z pc. Z komputerem mozesz wygrywac 3-0 na top player a w meczach online przegrywac. Ale zobaczymy moze bedziesz odkryciem sezonu ;)
mpoesp:
PS. Troche ta reklama fify na forum PES'a jest nie na miejscu, nie uważacie? Chodzi o ten banner
Kubul:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPS. Troche ta reklama fify na forum PES'a jest nie na miejscu, nie uważacie? Chodzi o ten banner
--- Koniec cytatu ---
Pealeague sobie nie wybiera reklam tylko google przydziela je automatycznie ;)
kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPealeague sobie nie wybiera reklam tylko google przydziela je automatycznie ;)
--- Koniec cytatu ---
dobrze że mam ADP - żadnych wyskakujących reklam przynajmniej
Oczekiwania na nowe odsłony obu gier trwają. A najlepiej to byłoby wygrać PESika w turnieju :D marzenia można mieć :)
EDIT: ADP = AdBlock Plus - dodatek do firefoxa blokujący wyskakujące reklamy :) i nie trzeba szukać krzyżyka ani męczyć się z innymi wyskakującymi reklamami (wystarczą mi te w stacji tv ze słoneczkiem :D ) w internecie są mi zbędne :)
Nawigacja
[#] Następna strona