Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - premiera już 14 października!!!

<< < (12/33) > >>

arturox:
to fajnie że wydadzą kolejna odsłonę PES jeszcze troche czasu tylko marwie sie o swojego demona czy podoła wymaganiom , ostatnio grałem w pes 2010 czy na 2012 tez wystarczy Athlon 3,6 GHz , Ge force GT 220...

Kubul:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELukaszek, nie bój się - za niedługo przybędzie Ci mocny przeciwnik... ;)

--- Koniec cytatu ---
Artur 7 nie chce podwazac twojego poziomu gry ale gra online to zupelnie inna gra niz z pc. Z komputerem mozesz wygrywac 3-0 na top player a w meczach online przegrywac. Ale zobaczymy moze bedziesz odkryciem sezonu ;)

mpoesp:
PS. Troche ta reklama fify na forum PES'a jest nie na miejscu, nie uważacie? Chodzi o ten banner

Kubul:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPS. Troche ta reklama fify na forum PES'a jest nie na miejscu, nie uważacie? Chodzi o ten banner

--- Koniec cytatu ---
Pealeague sobie nie wybiera reklam tylko google przydziela je automatycznie ;)

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPealeague sobie nie wybiera reklam tylko google przydziela je automatycznie ;)

--- Koniec cytatu ---

dobrze że mam ADP - żadnych wyskakujących reklam przynajmniej

Oczekiwania na nowe odsłony obu gier trwają. A najlepiej to byłoby wygrać PESika w turnieju :D marzenia można mieć :)

EDIT: ADP = AdBlock Plus - dodatek do firefoxa blokujący wyskakujące reklamy :) i nie trzeba szukać krzyżyka ani męczyć się z innymi wyskakującymi reklamami (wystarczą mi te w stacji tv ze słoneczkiem :D ) w internecie są mi zbędne :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej