Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - premiera już 14 października!!!

<< < (15/33) > >>

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo Ty nie masz PESA?

--- Koniec cytatu ---
Nabyć w formie legalnej czyt. kupić ;) Jasne że mam Pesa. Gdybym nie miał to tak bym się nie wypowiadał że dla mnie jest lepszym symulatorem od Fify ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEto fajnie że wydadzą kolejna odsłonę PES jeszcze troche czasu tylko marwie sie o swojego demona czy podoła wymaganiom , ostatnio grałem w pes 2010 czy na 2012 tez wystarczy Athlon 3,6 GHz , Ge force GT 220...

--- Koniec cytatu ---
Powinno wystarczyć. Jak ci starczyło w 10-tce to powinno jakoś chodzić, ale jak no to już zależy od Konami. No i oczywiście od patchy, bo na potężnym patchu powinneneś mieć problemy ;)

berciiiiik:
Oczywiście PES ! Fife może w końcu ściągne...miałem ściagać już 10 i 11 ale jakoś mnie nie rwie do tego. PES oczywiście zamówiony w Ultimie będzie.

Sprinter.:
ja sobie kupię 12 przez ultimę może troszkę podszkolę się grając online bo co to za przyjemność grać ciągle z BOT'ami

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja sobie kupię 12 przez ultimę może troszkę podszkolę się grając online bo co to za przyjemność grać ciągle z BOT'ami

--- Koniec cytatu ---

Dosłownie żadna. Jak dla mnie zabawa na 3-5 meczy i nuda. A z żywym przeciwnikiem to jest gra :) ale i tak najlepiej spotkać się z kolegami przy piwku i zagrać z mini turniej albo tak dla fazy 2v2 np :)

RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDosłownie żadna. Jak dla mnie zabawa na 3-5 meczy i nuda. A z żywym przeciwnikiem to jest gra :) ale i tak najlepiej spotkać się z kolegami przy piwku i zagrać z mini turniej albo tak dla fazy 2v2 np :)

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się w 100%. Gra przez sieć czy z kompem nigdy nie zastąpi emocji z kolegami, grając w pesa na żywo. Wspólne przeżywanie meczu, to jest to :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej