Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Szary strój w PES
michal18888:
Witam. Od razu mówię, że jestem początkujący w robieniu strojów. Lecz mam pewien problem. Gdy wrzucam stroje do GDB (konkretnie patch RSC 4.0) to jeśli ściągne np. z tego forum strój i wrzucę go do folderu jest ok. Jeśli jednak przerobie go lekko to po wrzuceniu jest szary. Prosiłbym o odpowiedź co i gdzie trzeba zmienić ew. jak zapisać dany plik, aby strój się pojawiał a nie był za niego szary jednolity strój. Z góry dzięki. I przepraszam jeżeli gdzieś się to już pojawiło, ale przekopałem parę tematów i odpowiedzi na ten problem nie znalazłem
mathey_00:
Strój musisz zindeksowac w photoshopie.
michal18888:
A czy jest możliwość zrobienia tego w innym programie, np. GIMP'ie ? Nie posiadam Photoshopa, a nie jest on darmowy
Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA czy jest możliwość zrobienia tego w innym programie, np. GIMP'ie ? Nie posiadam Photoshopa, a nie jest on darmowy
--- Koniec cytatu ---
Tak oczywiście jest taka opcja
michal18888:
OK. Dzięki za odpowiedź. Ewentualnie kogos kto jest obcykany w GIMP'ie niech podrzuci jak to trzeba zrobić
EDIT: Pobawiłem się w GIMP'ie zindeksowałem strój jednak teraz zamiast szarego jest przezroczysty (w grze czarny), więc ponawiam pytanie jak to zrobić w GIMP'ie
Nawigacja
[#] Następna strona