Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 z Liga Zon Sagres!
PortoFan:
fajnie, portugalska to jak dla mnie 6 liga Europy, patrząc na to co robili w LE :)
szkoda, że tylko 3 ekipy, ale to nie problem, zaraz wyjdą patche ;d
Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzisiaj doszły do nas fantastyczne wiadomości, mianowicie w najnowszej części PES 2012 do 5 lig obecnych w poprzednich częściach dołączy kolejna-liga portugalska!!!
--- Koniec cytatu ---
Zaj_biście! Każdy stawia ją wyżej od Bundesligi!
--- Cytuj ---Prawdopodobnie będą w pełni licencjonowane tylko 3 zespoły,Benfica, FC Porto i Sporting Lizbona.
--- Koniec cytatu ---
Mamy się z tego cieszyć?
--- Cytuj ---Wy tez cieszycie się z kolejnych fantastycznych informacjach na temat licencji?
--- Koniec cytatu ---
Eee... nie. Jaja sobie robisz, co?
--- Cytuj ---Myślę że taki natłok nowych licencji na pewno was ucieszy , a z tego co wiemy to jeszcze nie wszystko!
--- Koniec cytatu ---
Przegapiłem może coś poza obietnicą dodania... ośmiu licencjonowanych drużyn? Ci newsmani to straszni minimaliści...
--- Cytat: es_sabbi ---tylko czemu Bayern??
Patrząc logicznie na dodane zespoły to są to mistrzowie ligi w swoich krajach a Bayern zajął dopiero 3 miejsce
--- Koniec cytatu ---
Bo Bayern to wielka "firma", uznana marka z bogatą historią.
Kędzior1916:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW 11 też mówił... Człowiek wstaje i czyta świeże info... :) Fajnie, tylko czemu nie Bundesliga... ::) :(
--- Koniec cytatu ---
Sprawa z Bundesliga jak i z Premier League: exclusive'a ma EA
z PL Konami może co roku tylko 2 drużyny dać (czytałem gdzieś)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECR7 albo Torres na okładce ma być
--- Koniec cytatu ---
Skąd masz takie informacje?
A tak w ogóle to Torres z jakiej paki ma być na okładce? No ja rozumiem... gdyby strzelał dużo bramek, był czołową postacią w poprzednim sezonie to ok. CR rozumiem, najlepszy piłkarz na świecie, ale Torres!?
Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkąd masz takie informacje?
A tak w ogóle to Torres z jakiej paki ma być na okładce? No ja rozumiem... gdyby strzelał dużo bramek, był czołową postacią w poprzednim sezonie to ok. CR rozumiem, najlepszy piłkarz na świecie, ale Torres!?
--- Koniec cytatu ---
Tez mi sie tak wydaje, dlaczego niby Torres ? Rozumie jakby cos osiagnal w poprzednim sezonie ale nie osiagnal az tak duzo ale pilkarzem jest niezlym. Wiec Torres ?! Nieeee to nie mozliwe.
Nawigacja
[#] Następna strona