słuchaj PES istnieje tylko i wyłącznie dzięki graczom online - bo nikt nie kupuje gry skoro nie zamierza grać online, a online nic Ci nie da, że sobie dodasz np. Ligę niemiecką ;]to tak jakbyś kupe nazwał czekoladowym ptasim mleczkiem - zjesz go wtedy?? jutro Skarb Kibica bundesliga - trzeba skolekcjonować gazetki to się przydadzą przy zmianie nazw i nazwisk piłkarzy na orginalne
jutro Skarb Kibica bundesliga - trzeba skolekcjonować gazetki to się przydadzą przy zmianie nazw i nazwisk piłkarzy na orginalne
Wejdź na transfermarkt.de i tam masz składy wszystkich drużyn europejskich. Po jaką cholerę kupować gazetki jak tu masz za darmo
wygodniej jest otworzyć stronę w magazynie niż klikać non-stop alt+tab,za darmo?? a 5zł kogoś zbawi?? Wolę tak wydać 5zł niż kupować powietrze o zapachu chipsów ;]
No jak se chcesz. Jest tam napisane ile kto kosztuje i wg tego można robić staty.
Ty chcesz robić staty w odniesieniu do ceny piłkarzy?? LOL To Polacy powinni być duuużo wyżej bo są przepłacani ;]
Ty chcesz robić staty w odniesieniu do skarbu kibica (wzrostu i wagi itp.) hehehe LOL Chyba że tam jest napisane np. Robben Stamina 90 Też kiedyś to kupowałem ale to strata kasy. Cena zawodnika oddaje rzeczywistość
A co mi da zmiana statsów skoro online i tak to nie działa?? Ty cały czas patrzysz z punktu pirata a ja z osoby, która chce się cieszyć grać online na orginale.
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!
Echhh, a Premier League jak nie bylo to i dalej nie bedzie ;/ dziwi mnie to ze najlepsza liga tylko ma 2 zespolu licencjonowane w kazdym nowym pesie,a smieszna liga hiszpanska bedzie miala cala...
jutro Skarb Kibica bundesliga - trzeba skolekcjonować gazetki to się przydadzą przy zmianie nazw i nazwisk piłkarzy na orginalne Uśmiech
wiadomo że tryb offline jest tylko dla piratów...
Zdecydowanie lepiej jest kupić jedno pismo - "Ligi w Europie" od redakcji "PN", zwykle ukazuje się na początku września. Po prostu zawiera wszystkie zmiany potransferowe, a te sierpniowe gazetki często dość szybko przestają być aktualne.Albo dla osób, które nie lubią grać przez internet.Żelazna logika, nie?