Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 z Liga Zon Sagres!

<< < (18/21) > >>

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwygodniej jest otworzyć stronę w magazynie niż klikać non-stop alt+tab,
za darmo?? a 5zł kogoś zbawi?? Wolę tak wydać 5zł niż kupować powietrze o zapachu chipsów ;]

--- Koniec cytatu ---
Ja też sie zaopatrywałem w te gazetki, tylko jak np. skarb bundesligi wyjdzie jutro, to napewno przeoczysz w nim, pare transferów...

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo jak se chcesz. Jest tam napisane ile kto kosztuje i wg tego można robić staty.

--- Koniec cytatu ---
Ty chcesz robić staty w odniesieniu do ceny piłkarzy?? :D LOL :D To Polacy powinni być duuużo wyżej bo są przepłacani ;]

Lewy23:
Ja też kolekcjonuje "Skarb Kibica". Można przecież korzystać z tego i z tego.  :D

Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETy chcesz robić staty w odniesieniu do ceny piłkarzy?? :D LOL :D To Polacy powinni być duuużo wyżej bo są przepłacani ;]

--- Koniec cytatu ---

Ty chcesz robić staty w odniesieniu do skarbu kibica (wzrostu i wagi itp.) hehehe LOL  :D Chyba że tam jest napisane np. Robben Stamina 90  :D

Też kiedyś to kupowałem ale to strata kasy. Cena zawodnika oddaje rzeczywistość

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETy chcesz robić staty w odniesieniu do skarbu kibica (wzrostu i wagi itp.) hehehe LOL  :D Chyba że tam jest napisane np. Robben Stamina 90  :D

Też kiedyś to kupowałem ale to strata kasy. Cena zawodnika oddaje rzeczywistość

--- Koniec cytatu ---
sabbiemu chyba chodziło, tylko o zmiane nazw klubów i nazwisk piłkarzy, a Ty jak twierdzisz, że cena oddaje rzeczywistość, to Torres powinien był strzelić przynajmniej 20 bramek, a nie jedną... To samo, jak słysze że PSG daje 43 mln. euro za Pastore, to śmiech mnie bierze... ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej