Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 nowy gameplay i screeny + nowe licencje!
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwątpie - ten sezon był kompletnie nieudany dla Bragi więc poszła w zapomnienie
--- Koniec cytatu ---
Braga właśnie miała wyśmienity sezon. Była w finale Ligi Europy a w lidze zajęła 4 miejsce.
--- Cytuj ---*zmniejszyli skłonność piłkarzy do przewrotek (tych poza polem karnym),
--- Koniec cytatu ---
Wreszcie.. to było bez sensu
Artur 7:
--- Cytuj ---zmniejszyli skłonność piłkarzy do przewrotek (tych poza polem karnym)
--- Koniec cytatu ---
Chodzi chyba o strzały "nożycami", a nie przewrotką
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChodzi chyba o strzały "nożycami", a nie przewrotką
--- Koniec cytatu ---
jak zwał tak zwał :D chodzi o ten kicz co wyprawiali zawodnicy za polem karnym przy rzutach rożnych itd :/ aby ktoś normalnie uderzył to cud ;] zawsze jakieś ekwibrylistyczne sztuczki pokazywali :D
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak zwał tak zwał :D chodzi o ten kicz co wyprawiali zawodnicy za polem karnym przy rzutach rożnych itd :/ aby ktoś normalnie uderzył to cud ;] zawsze jakieś ekwibrylistyczne sztuczki pokazywali :D
--- Koniec cytatu ---
No tak... z tych nożyc to ja tylko 1 bramkę strzeliłem, z przewrotki też jedną. Zawsze takie strzały leciały uuuu... i jeszcze dalej ponad trybuny.
O dziwo, bramkę z nieszczęsnych nożyc strzeliłem zawodnikiem z drużyny Colo - Colo (czy jakoś tak) w turnieju Copa Libertadores.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak zwał tak zwał :D chodzi o ten kicz co wyprawiali zawodnicy za polem karnym przy rzutach rożnych itd :/ aby ktoś normalnie uderzył to cud ;] zawsze jakieś ekwibrylistyczne sztuczki pokazywali :D
--- Koniec cytatu ---
Wiem, wiem, o co Ci kaman... ;) Chociaż pare razy, mój typo z drużyny BAL, przyładował takim strzałem brame - mam nawet replay... ;D ;)
Nawigacja
[#] Następna strona