Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 nowy gameplay i screeny + nowe licencje!

<< < (8/22) > >>

unkas:
*w nowym pes 2012 ,wreszcie zastały wprowadzone chorągiewki na narożnikach które będą teraz powiewać w 4 strony świata prócz południa
*wreszcie bramkarze będą mieli wasy
*wprowadzony zostanie jeszcze jeden stadion Ugandy na którym będziemy rozgrywać mecze w stringach z lajkry
* wprowadzona zostanie statystyka ''balans penisem'' tyczy się pojedynków o wysokie piłki
*zolta karta będzie większa od czerwonej o 3 cm długości [ułatwienie dla daltonistów ]
*hymn polski zaśpiewa majka jeżowska
*rysio z klanu w podstawowej jedenastce reprezentacji polski
*poprawiony zostanie błąd w którym to na koszulkach reprezentacji polski widnieje logo ''biedronki''
*możliwość ustawienie pory dnia na każdym metrze boiska

L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE*w nowym pes 2012 ,wreszcie zastały wprowadzone chorągiewki na narożnikach które będą teraz powiewać w 4 strony świata prócz południa
*wreszcie bramkarze będą mieli wasy
*wprowadzony zostanie jeszcze jeden stadion Ugandy na którym będziemy rozgrywać mecze w stringach z lajkry
* wprowadzona zostanie statystyka ''balans penisem'' tyczy się pojedynków o wysokie piłki
*zolta karta będzie większa od czerwonej o 3 cm długości [ułatwienie dla daltonistów ]
*hymn polski zaśpiewa majka jeżowska
*rysio z klanu w podstawowej jedenastce reprezentacji polski
*poprawiony zostanie błąd w którym to na koszulkach reprezentacji polski widnieje logo ''biedronki''
*możliwość ustawienie pory dnia na każdym metrze boiska

--- Koniec cytatu ---

Bartek10 to chyba twój brat?

Sandu!:
No według mnie nie wygląda to najlepiej, dziwie się, że przez rok tyle zmienili, oczywiście jeszcze coś tam poprawią, ale to będą jakieś szczegóły. Animacje na prawdę kiepskie, choć lepsze jak w 2011, popatrzcie na upadek Rooneya w replayu, kiepsko to wygląda. Ogólnie mam wrażenie jakby to był PES 2011 V2, a nie 2012. Jedyne co mi się podoba to grafika, ale PES pod tym względem zawsze był najlepszy. Szkoda, że tak wyszło. Mam nadzieję, że jak wyjdą nowe konsole to Konami się przyłoży i zrobi dobry silnik, który potem będzie można poprawiać, bo już chyba na na prawdę dobrego PESa nie ma co liczyć na tej generacji.

kdetys:
Słowo na temat filmiku:
Praktycznie nic nowego. Kilka nowych animacji, ale to itak kuleje. dodani fotoreporterzy - taki bajer nic nie wnoszący do gry.
Niestety nie ma użytych nowych funkcji gry tj. kierowanie drugim zawodnikie (prawym analogiem), czy nowy sposób wykonywania stałych fragmentów gry przez wybór zawodnika do którego ma lecieć piłka czy nawet autów gdzie można będzie biegać zawodnikami z pola. Także filmik nie pokazał nic nowego, tylko lekko poprawionego PES11 - mam nadzieję że te wszystkie zmiany będą grywalne i dobrze zrobione, bo jak lepiej będzie grać bez nich to nie zniosę kolejnego roku z pesem11.
Chociaż z drugiej strony - PESOnline jest wiele lepszy i bardziej ogarnięty w Polsce niż scena online Fify, także itak będzie trzeba giercować, chociaż od czasu do czasu w PESa :)

Super że się starają z licencjami i będzie polska drużyna. Ale liga portugalska z trzema drużynami na licencji (które już i tam były zawsze w others). Przecież tam nie ma wiele innych ciekawych drużyn.

Czekam na Demko by się przekonać jak działają te nowe systemy, bo żaden filmik tego dobrze nie pokaże. no i na pełną wersję która często wygląda trochę inaczej niż demko, niestety nie zawsze lepiej :/ (potrafią to co było fajne spieprzyć)

sashaa101:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEfifa kuleje od 2000r wiec nie rozumiem tu co nie ktorych w pesa trzeba umiec grac bo jak dla mnie nie ma lepszej kopaniny na swiecie mowie o nr2011..fifa byla i jest jak na razie sztuczna i to odczuwa sie grajac w ta gre..

--- Koniec cytatu ---
Twoj pes kuleje chlopczyku,idz dzieciaku co boli ciebie ze po raz kolejny Fifa bedzie miala miazdzaca przewage na tym drewnem 2012,wreszcie by mogli wprowadzic ludzkie ruchy,bo nawet roboty maja wieksza swobode ruchu,niz w tym gow...nie zwanym pesem!!!!I nie troluj tu,bo i tak wasze zdanie ze pes jest lepsza od fify nic nie zmienia!!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej