Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 nowy gameplay i screeny + nowe licencje!
PortoFan:
Nie wiem jak wy, ale mi się podoba i Fifa, i Pes
choć teraz w pesa jeśli gram to w wersje 6-2009, bo 2010 i 2011 to największe klapy spośród wszystkich pesów :(
Budzik - ale mówisz chyba o konsolach, bo na kompach fifa 10 i fifa 11 to ogromna różnica, z tego co wiem fifa 12 będzie super, dość dużo nowości, a pes 2012 hmmm, zdaje mi się że dość podobny do 2011 co mi niezbyt pasuje :/
budzikwn:
na konsolach ,tak tak.
furtak123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna konsolach ,tak tak.
--- Koniec cytatu ---
a no chyba ze tak :D
damianq87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tu nie chodzi by zażycie bronić pesa bo ja tez nieraz z kumplami toczyłem boje która gra lepsza gra, stawiając wszystko na PES. Nie wiem czy dbre jest określenie wina gracza, bo to właśnie gracz ma mieć władze nad tym co na boisku a nie automat ma mu krać pomysł z głowy poprzez linio zapisane zachowania. Wiem że otoczka typu trybuny czy kamerzyści to tło do gry no ale niech będzie dobrym tłem a nie mozno się rzucającym badziewiem. Odnośnie "kolega z druzyny co stoi przy obroncy, to prawdopodobnie napastnik.. i logiczne, ze bedzie stal przed obronca, aby nie bylo spalonego:)" to zgadza się tyle czemu on nie usiłuje uciekać z lini strzału choćby odciągnąć obrńce. Masz racje co do tych automatycznych zachowań komputera no ale niestety myśle że konami dąży tego aby gracz czuł pełną władzę nad grą, by czuł to co robi i robił tak jak czuje
--- Koniec cytatu ---
on nie ucieka z linii strzalu bo akcja dzieje sie na tyle szybko i na malej przestrzeni, ze tylko cieszyc sie tym ze pilka znalazla sie w bramce:)
Niestety? to wlasnie dobrze, ze konami dazy do pelnej wladzy gracza nad gra:)
KapRal:
Dobra polemika z Tobą, równie mógłbym upierać się że powinien odskoczyć albo napierać na obrońce. To już losowo konami wykonuje takie a nie inne zachowanie na automacie.
Nawigacja
[#] Następna strona