Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 nowy gameplay i screeny + nowe licencje!
damianq87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA wejdźcie w to
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related
Następny filmik w wykonaniu kamilx9
Ciekawe co będzie jak admini to zobaczą :D
--- Koniec cytatu ---
haha plac zabaw to jego miejsce jeszcze :D
a filmik z serii "ale urwał,daj kamienia, lubie placki" lol
kamilx9:
dobra dla was usunę ten film
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEogolnie to wiele sie nie zmienilo poki co w stosunku do poprzedniego pesa. nadal te same dziwne ruchy pilkarzy, FATALNE wrecz zachowanie obroncow i bramkarza w defensywie, strzaly jak ze starej fify, czyli jebs noga strzal gdzie nie widac, by zawodnik wkladal do strzalu prace cialem... i oczywiscie idiotyzm konami w doborze druzyn, dlaczego nie ma ekip chocby z ligi europejskiej? rok temu lech walczyl o lige mistrzow a w pesie go nie bylo, zaszalal w europejskiej i nadal go nie ma, jest za to walczaca o lige mistrzow wisla... totalnie niezrozumiala dla mnie decyzja. ja zostane przy pesie 6 i 10, najlepsze odslony tej gry, 2011 to totalny crap a z tego co widac 2012 sie wiele nie zmieni
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem. Eliminację trwają w okresie wakacyjnym, mecze grupowe przez zime, a faza pucharowa na wiosne. No Lech walczył o LE, to dali go w Pesie 2011. Był i się zmył. Nie udało mu się w lidze i tyle
mpoesp:
Ten film wideo został usunięty przez użytkownika.
No ejjj!! :(
makabra1988:
Szczerze mi pes 2011 już dawno się znudził, od czasów 5 i 6 części pro evo wszystkie następne jakoś na długo mnie nie przyciągały do siebie. A jak oglądam nowe filmiki z pesa, czytam wypowiedzi to nie wiem czym fifa 2012 w tym roku nie wyląduje u mnie w napędzie tym bardziej, że ma być taka sama jak na konsole.
Nawigacja
[#] Następna strona