Karierę kończę. Zagrałem kilka meczów do przodu i dwa z nich to były mecze z Wolfsburgiem, który wygrałem 5-4 i mecz z Lechem wygrany przeze mnie... 9-1. Kariera trwała już od ponad dwóch miesięcy, dziękuję wszystkim, którzy czytali i komentowali karierę, dziękuję również tym którzy mi siedzieli pół godziny na wątku i nie zostawili komentarza, im też dziękuję za zainteresowanie. Koniec jednego jest początkiem drugiego. Sporządzam zatem ankietę, prosząc o głosy. Daję 4 warianty-kariera klubowa, reprezentacyjna, legenda, bądź turniej. Jeżeli już wybierzesz dany wariant to napisz w komentarzu np. jakim klubem chciałbyś zobaczyć karierę w moim wykonaniu, lub jak by się zawodnik mógł nazywać.
Jeszcze raz dziękuję całej rzeszy ludzi, którzy stale śledzili ten wątek. Imiennie chcę tu wyróżnić Amneschię/MasteraCreati, jackza, Marcina14 oraz reddevila, którzy towarzyszyli mi od początku do końca. Oczywiście nie umniejszam innych, którzy nagradzali moją pracę komentarzami jak np. Lewy23, thomas1345, Yascarr, Patio10, Super_Mario, Durothil, kubiks, Maczeta, kamilkks, PortoFana i wielu wielu innych, dla których nie starczyłoby kawałka by wymienić ich w temacie. Pozdrawiam Was moi mili.
Zachęcam do głosowania!