Autor Wątek: Nottingham Forest by Bambaryla / Nic nie może wiecznie trwać...  (Przeczytany 56971 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jackz

• Menadżer
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.08.2009r.
Odp: Nottingham Forest by Bambaryla / brak mi słów...
« Odpowiedź #260 dnia: Wrzesień 16, 2011, 00:15:17 »
no nie ma co gdybac, dwie porazki pod rzad, mi tez napewno by brakowalo slow. ale jak to mowia nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, trzeba sie szybko pozbierac i brac do roboty.

Offline Deiv

• Amator
  • *
  • Na forum od: 01.07.2011r.
« Odpowiedź #261 dnia: Wrzesień 16, 2011, 06:22:31 »
dwie porażki nigdy nie są dobre, ale usprawiedliwia cię to, ze jedna była z Manchesterem ;) Nie ma co płakać, tylko wziąć sie w garść i grać dalej :)

Offline kacp94er

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 12.06.2011r.
  • ¡¡¡ HALA MADRID ¡¡¡
« Odpowiedź #262 dnia: Wrzesień 16, 2011, 08:36:52 »
no z Manchesterem to trudno by było wygrać i tak dobrze że tylko 1-0 przegrałeś no ale z Porto to sie mogłeś postarac i chociaż zremisowac

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #263 dnia: Wrzesień 16, 2011, 14:04:35 »
Liga Europejska kiepsko zaczęta, zaledwie jeden punkt w dwóch spotkaniach. Będziecie musieli ruszyć trochę tyłki bo awans się oddala. Nie ma się co denerwować, każda drużyna przegrywa, szkoda, że zdarzyło się to w takich meczach.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #264 dnia: Wrzesień 16, 2011, 14:50:57 »
No proszę nadal diabły są dla was za dobrą ekipą. Ciężko jest ich pokonać. Potem porażka z Porto. Nie dziwie się, że  się wkurzyłeś dwa mecze przegrane nie ciekawie to wygląda. Ale złe czasy zawsze mijają. :)

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #265 dnia: Wrzesień 16, 2011, 15:35:44 »
No niestety sędzia pokazał że był graczem meczu ;) dwa mecze i 1:0 a szkoda. Liczyłem że z ManU powalczysz jednak 1:0 w plecy. Z Porto podobnie karny zadecydował i przegrałeś mecz.

Reto

• Gość
« Odpowiedź #266 dnia: Wrzesień 16, 2011, 15:57:37 »
Dwie porażki z rzędu na własnym boisku jest na pewno deprymujące.Jeśli nie wygrasz kolejnego spotkania, to może być ciężko się podnieść.Powodzenia - przydadzą się. ;)

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #267 dnia: Wrzesień 16, 2011, 20:45:07 »
uroki tego PES'a.... ach, obyś wrócił do opisywania, bo ci to naprawdę dobrze szło.

Super_Mario

• Gość
« Odpowiedź #268 dnia: Wrzesień 16, 2011, 21:21:49 »
Ech, skąd ja to znam :( :) Po takich meczach wszystkiego się odechciewa. Niestety sędziowanie jest jednym z największych mankamentów tej części PES-a, jest o wiele gorsze niż w poprzednim. Nie przejmuj się i zapomnij o tych meczach :)

Offline Durothil

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.08.2011r.
« Odpowiedź #269 dnia: Wrzesień 17, 2011, 11:06:45 »
Szkoda dwóch ostatnich porażek, ale mam nadzieję, że będzie lepiej

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #270 dnia: Wrzesień 17, 2011, 18:41:24 »
Byłeś w tak wielkiej formie a tu wpadka, szkoda ale masz nadal prowadzić tę karierę !:D

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 05.08.2011r.
  • You'll never walk alone
« Odpowiedź #271 dnia: Wrzesień 17, 2011, 19:13:53 »
7 kolejka Premier League

Tottenham Hotspur 0-1 Nottingham Forest

24' Cohen (Sissoko)
50' Lynch

Na White Hart Line ,Koguty zmierzyły się z Forest. W 15' Cohen strzelał z rzutu wolnego, piłka odbiła się od muru i leciała w środek bramki. Pewnie ją złapał Doni. 24' Sissoko podaje na wolne pole do Cohena, ten trochę ją przytrzymał i strzelił obok Doniego. 1-0 dla Forest. 31' Kravets strzelał z dystansu, jednak piłka poszybowała daleko od prawego słupka bramki . 83' Defoe był sam na sam po błędzie obrony Forest. Defoe nie trafił nawet na bramke w takiej sytuacji. 90' Rzut rożny dla Nottingham, wrzucał piłkę Cohen, Kravets strzelał głową, ale świetną paradą popisał się Doni, ratując swój zespół przed utratą drugiej bramki. Nottingham kończy passę złej gry, z kogutami zagrał o niebo lepiej i zapewnił sobie kolejne trzy punkty do tabeli.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Zawodnik meczu:

Mohamed Sissoko 7.5

Tabela:

Następne spotkanie: 1 runda FA Cup

Liverpool FC - Nottingham Forest

Jeszcze takie pytanie do was. Który styl podawania składów wam się bardziej podoba. Proszę odpowiadać w komentarzach :)
Styl 1                                                                 Styl 2

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2011, 19:18:30 wysłana przez Bambaryla »

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
Odp: Nottingham Forest by Bambaryla / Zła passa przełamana !!!
« Odpowiedź #272 dnia: Wrzesień 17, 2011, 19:30:34 »
Bardzo dobry mecz z Kogutami i do liderującego Arsenalu wiele nie brakuję. Fajny zbieg okoliczności, że cztery czerwone ekipy na szczycie tabeli jak na razie. Hehe..później cztery Niebieskie o ile Aston Ville można do nich zaliczyć.

Offline RedBull_09

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.09.2011r.
« Odpowiedź #273 dnia: Wrzesień 17, 2011, 19:42:09 »
Ten mecz na pewno jest udany jak wygrałeś z takim wielkim klubem, oby tak dalej bo widzę także że przegrałeś z Manchesterem

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Autor wątku
« Odpowiedź #274 dnia: Wrzesień 17, 2011, 20:21:47 »

Cedric D'Ulivo pożegna się z Forest

Cedric D'Ulivo piłkarz kupiony zimą zeszłego roku, pożegna się w styczniu z drużyną Nottingham. D'Ulivo został wystawiony na listę transferową, długo na kupca czekać nie musiał, ofertę złożył Villarreal. Villarreal zapłaci za D'Ulivo prawie 4mln euro, zarząd Nottingham dłużej się nie zastanawiał i podjął decyzję sprzedaży zawodnika. Przypomnę tylko, że w The Reds Cedric nie odgrywał dużej roli, nie mógł nawet liczyć na rolę zmiennika stąd ta decyzja.

Mark Hughes: Niestety Cedric we wrześniu wypadł ze składu nawet rezerwowego, ze względu na przybycie nowych zawodników. Bardzo dobrze, że odchodzi, ponieważ u nas by się tylko marnował. Co prawda zostanie z nami jeszcze do Stycznia, ale ja już sobie pozwolę życzyć mu powodzenia w nowym klubie.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2011, 21:04:05 wysłana przez Bambaryla »

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
Odp: Nottingham Forest by Bambaryla / Jeden piłkarz pożegna się z Forest
« Odpowiedź #275 dnia: Wrzesień 17, 2011, 21:16:37 »
mi bardziej sie podoba styl 2, to jak sie podaje sklady wklejajac ich oceny pomeczowe to slaby pomysl. a tak wracajac do meczu to gratulacje pokonania tottenhamu hotspur, napewno ten wynik podbuju wasze morale po ostatnich slabych meczach. aha no i jeszcze zostala sprawa tego transferu to powiem tak, zawodnika nie znam za bardzo ale kasy za niego dostales dosyc duze takze sadze ze to udany transfer, bo bedziecie mogli sprowadzic na jego miejsce kogos lepszego.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #276 dnia: Wrzesień 17, 2011, 21:59:58 »
Koguty u siebie nie istniały, dziwna sprawa, ważne że z tego raczej nudnego meczu wychodzisz zwycięsko. osobiście preferuję ten drugi styl, czyli zwyczajne składy.

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #277 dnia: Wrzesień 17, 2011, 23:36:30 »
Koguty mimo że grali u siebie nie zatrzymały ciebie i odniosłeś kolejną wygraną ale nadal 2 pozycja. Jak dla mnie lepszy jest styl numer 2.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #278 dnia: Wrzesień 18, 2011, 08:28:48 »
Niestety dla Latynosów gra w BPL nigdy nie była łatwa, było kilka wyjątków jak Gilberto Silva, Mascherano czy Tevez ale nie często. Szkoda go ale dobra decyzja.

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Autor wątku
« Odpowiedź #279 dnia: Wrzesień 18, 2011, 09:42:34 »
1 runda FA Cup

Liverpool FC 1-0 Nottingham Forest

40' Forlan (Jovanović)

Dzisiejszym popołudniem zmierzyły się dwie mocne drużyny, rozczarowujący w lidze Liverpool i zaskakujący Nottingham. Przypomnę jeszcze tylko, że Nottingham wygrał już z LFC na Anfield. 18' Świetna akcja Liverpoolu i sam na sam był Aguero, strzelił w lewy róg bramki jednak na posterunku był Camp, który wybił piłkę na rożny z którego nic nie wynikło. 40' Jovanović podał ze skrzydła na 10m tam był nieupilnowany Forlan, który pewnie strzelił obok rozpaczliwie rzucającego się Campa. LFC prowadzi 1-0. 65' Cabaye zasadził bombę z 25m w prawy róg bramki, ale świetną paradą popisał się Gulacsi, uniemożliwiając żeby piłka wpadła do bramki. 75' Rzut rożny. Piłkę w pole karne wrzucał Cohen, Kravets strzelał głową, jednak piłka przelatuje nad bramką. Jeszcze jedna groźna akcja LFC w doliczonym czasie gry. Joe Cole strzelał z 15m, piłkę obronił Camp, a później wybili ją obrońcy, jak się okazało to była ostatnia akcja w tym meczu. Nottingham przegrywa z LFC 1-0. Myślę, że wynik zasłużony Liverpool był po prostu lepszy.

Zawodnik meczu:

Milan Jovanović 7.5

8 kolejka Premier League

Nottingham Forest 2-0 Queens Park Rangers

20' N'Kufo (Sissoko)
83' Kravets (N'Kufo)

Dzisiejszym deszczowym wieczorem na City Ground zmierzą się Forest z QPR. Nottingham wystawił trzech napastników, więc będzie nastawiony bardzo ofensywnie. 20' Sissoko podaje ze skrzydła w pole karne na 4m, N'Kufo wybiega na krótki słupek wyprzedzając bramkarza i strzelając nad nim. Nottingham rozbroił QPR i wysuwa się na prowadzenie. 35' Sam na sam N'Kufo, jednak tym razem piłka po jego strzale mija prawy słupek bramki. W doliczonym czasie gry pierwszej połowy kolejna groźna akcja Nottingham, jednak tym razem, wrzutka w pole karne wykonana przez Sissoko, głową strącił piłkę N'Kufo, niestety piłka przelatuje nad poprzeczką. Piłka szuka N'Kufo, żeby strzelił kolejnego gola. 71' Cohen wykonywał rzut wolny z 30m, strzelił bardzo mocno. Niestety nie ma szczęścia. Piłka przelatuje minimalnie nad poprzeczką. 83' N'Kufo podaje w pole karne do Kravetsa, ten jest sam na sam i z pierwszej piłki strzela. Bramkarz był bez szans, piłka odbija się jeszcze od słupka, ale i tak wpada do bramki. Słabe QPR nie dało rady Nottingham. Forest pewnie wygrywają 2-0 i obejmują po raz drugi w tym sezonie prowadzenie w tabeli Premier League.

Zawodnik meczu:

Mohamed Sissoko 8.0

9 kolejka Premier League

Wigan Athletic 1-1 Nottingham Forest

6' Meggiorini (Abriel)
24' Sissoko
90'+1 Kalinić (Sissoko)

Dziś na DW Stadium, tutejszy Wigan podejmuje Nottingham Forest. Fatalny początek meczu dla Forest, Meggiorini znalazł się w polu karnym, zaciekle walczył z nim Gunter, ten strzelił piłka odbiła się od nogi Guntera i całkowicie zmyliła Campa wpadając do bramki. 1-0 dla Wigan. Później Nottingham próbował, jednak albo te próby kończyły się fatalnymi strzałami albo zatrzymywała je obrona Wigan. 90'+1 w ostatniej akcji meczu, fatalny błąd popełnił obrońca Wigan tracąc piłkę przy linii bramkowej. Sissoko dograł na 5m do Kalinicia, a ten strzelił w środek bramki, dając Nottingham upragniony punkt. Wigan 1-1 Nottingham w 9 kolejce BPL.

Zawodnik meczu:

Fabrice Abriel 7.5

Tabela:

Następne spotkanie: 10 kolejka Premier League

Nottingham Forest - Coventry City

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #279 dnia: Wrzesień 18, 2011, 09:42:34 »