Dział Ogólny > PES 2012
Język Arabski dostępny w PES 2012
KamZ123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEco Ty to pier***?? :/ co 1,5 miecha?? Gre w Polsce będziesz mieć 13 października w domu. Skąd takie głupoty Ci się wzięły??
--- Koniec cytatu ---
wyluzuj,źle mnie zrozumiałeś, premiera PESa 2011 w Polsce oficjalnie odbyła się pod koniec listopada, tylko w necie można było zamówić wcześniej, wielkie dzięki CDP
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwyluzuj,źle mnie zrozumiałeś, premiera PESa 2011 w Polsce oficjalnie odbyła się pod koniec listopada, tylko w necie można było zamówić wcześniej, wielkie dzięki CDP
--- Koniec cytatu ---
co?? Jakie bzdury wygadujesz - jaka premiera pod koniec listopada??
Co ty rozumiesz jako "premiere"?? Premiera to data wydania w Polsce więc taka sama jak w Anglii bo z takiej wersji korzystamy więc ostatnio był to 12 czy 14 październik
więc skąd Ci się wziął listopad?
Ukassiu:
es sabbi dobrze mówi, premiera w Polsce sie opóźniła(nie wiem czy w ogóle była) CD project po prostu nie dogadało sie z Konami, i polskie sklepy musiały sprowadzać gry z zachodu, jednocześnie nabijając im ranking sprzedaży, zamiast nam.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
es_sabbi:
serio??
Masakra, nawet nie wiedziałem o czymś takim :/ to dopiero wstyd!!
na pesleague premiera była dzień przed wydaniem PESa w anglii!! :)
Ukassiu:
No i potem się dziwić ze Konami ma nas w dupie. Niech w Polsce znajdzie się dobry dystrybutor to i Konami bardziej zainteresuje sie naszym rynkiem.
Nawigacja
[#] Następna strona