Dział Ogólny > PES 2012

Zapisy do BETA PES 2012 już dziś??!!

<< < (2/2)

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsłyszałeś o PS Jailbreak ?
własnie... ps3 zostało złamane lecz sony szybko i skutecznie usunęło te urządzenie z oficjalnego rynku i wypuściło nowego firewall'a który skutecznie blokuje to urządzenie jednak jeśli ktoś nie zrobi aktualizacji i posiada to urządzenie grać może nadal na kopiach gier uruchamianych z hdd... szczęście w nieszczęściu mają ludzie bez internetu :D

z drugiej strony urządzenie raczej jest przeznaczone dla ludzi bez internetu bo głupotą jest używanie tego gdy się opłaca serwis PSN i wyłapać bana ^^

nie wiem czy te urządzenie można jeszcze gdzieś nabyć ale pewnie na dalekim czarnym rynku :P

było o tym bardzo głośno nawet na polskich forach i dużo filmików na yt :P

--- Koniec cytatu ---
Słyszałem o Jailbreaku, ale tylko nieliczni skorzystali z tego urządzenia.Poza tym nawet jeżeli ktoś skopiuje grę to i tak nie będzie mógł grać w bętę nie mając klucza, które KONAMI rozda wylosowanym osobom.W przypadku wersji na pc jest trochę inaczej bo nawet jeżeli ktoś nie połączy się z żadnym graczem w multi bety, to na pewno znajdą się osoby, które bardzo uważnie prześledzą kod źródłowy gry i przerobią ją tak, aby działała w singlu, a nawet jeżeli tego nie zrobią to już bez problemu wyciągną z gry statystyki zespołów stroje stadiony kluby i wiele innych również poufnych danych.KONAMI woli nie ryzykować i trudno się temu dziwić, nie ma nic gorszego niż niekontrolowany wyciek gry przed premierą nawet tak okrojonej wersji.

L.A.:
no rację to też masz :D

ramirez19:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEteż tak myślę :/

wiesz grając w PES na PC możesz używać skype, team speak'a, IRCa itd :) Goście grający na konsoli nie mają takich luksusów

--- Koniec cytatu ---

Mamy es_sabbi takie luksusy :) wystarczy słuchawka/headset bluetooth ale my przeważnie z kolegami ts-a odpalonego mamy i z niego korzystamy bo sto razy lepszy :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej