Kolejny gameplay
Jeszcze 1
&feature=related
Wróciłem dzisiaj znad morza, obejrzałem powyższe filmiki, włączyłem ps3, włączyłem meczyk online w fifie 11, skończyłem meczyk i tak pomyślałem - Kur...czę jaka ta fifa jest obrzydliwie nudna
Wszystkie gole jakie strzeliłem zarówno ja i przeciwnik, wpadały już tysiące razy w przeciągu ostatniego roku. Zero radochy z gry, totalne rzemiosło.
Nie mogę się doczekać pełnej wersji PES 2012 ( z poprawionym błędem związanym z ciągłym wychodzeniem na pozycje po podaniu). W d*pie mam animację biegu w PESie, brak licencji na ligi (w fifie są, a i tak 95% osób gra najlepszymi zespołami, więc o co halo?) i inne d*perele. "Catch up bug", kiepska zwrotność oraz zmienianie zawodników - przez te 3 rzeczy nie grałem w PES 2011. Widzę, że wszystkie zostały naprawione
Co więcej, przejścia pomiędzy kolejnymi animacjami w czasie dryblingu wyglądają bardzo dobrze. Wystarczy kilka filmików na YT, żeby dostrzec wiele smaczków z PESa np. zagrania "fałszem", rewelacyjne markowanie strzału w jednym z powyższych filmików, strzał Rooney'a po koźle w innym, lob Ribery'ego itp. Kilka filmików (nie mając jeszcze gry w domu), a PES już zaskoczył mnie bardziej niż fifia po ograniu jej kilkaset godzin.
Czas wrócić chyba do PESa po 3 latach rozłąki
Rozważam nawet zakup wersji na PC, bo strasznie brakuje mi montowania filmików z PESa. Dobrze chodziła wersja PC PESa 2011 ? Bo na PS3 kiepsko to wyglądało, a posiadam łącze symetryczne 4/4 i wszystkie inne gry online chodzą super (poza fifą oczywiście i jej probelmami z matchmakingiem i lagami).
Mam nadzieję, że już niedługo będziemy mogli umieszczać z czystym sumieniem statusy na FB i GG:
KING IS BACK !!