Dział Ogólny > PES 2011

Jak dobrze grać w pesa 2011?

<< < (2/4) > >>

Lukaszeq:
Sam sobie odpowiedziałeś. Podania na dojście to nie jest klucz do sukcesu chociaż ułatwiają. Czasem trzeba wybrać podanie zwykłe, do nogi. Nie ma tu wielkiej filozofii.

rudinho09:
Ja osobiście preferuję grę skrzydłami, ale do tego trzeba bardzo szybkich zawodników(polecam Robbena- takiego dryblingu w pesie 11 chyba nikt nie ma), więc przyjmując piłkę zawodnikiem ofensywnym od razu szukam skrzydłowego podaniem na dobieg :)

A może po prostu włącz sobie mecz nie wiem, Real-Barca czy Manchester United-Chelsea i oglądaj jakie warianty ofensywne stosuje komputer :P

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA może po prostu włącz sobie mecz nie wiem, Real-Barca czy Manchester United-Chelsea i oglądaj jakie warianty ofensywne stosuje komputer :P

--- Koniec cytatu ---
Tego nie polecam, bo komp gra lipe...

michu5:
Przedewszystkim myśl jak grasz, nie idź bezsensu do przodu. Z kompem to może przejdzie, ale żywego przeciwnika bez myślenia nie ograsz łatwo ;d. I nie spiesz się, nie graj każdej piły w pole karne, wyczekaj przeciwnika,staraj się go zaskoczyć, graj tam, gdzie on się tego nie spodziewa, w każdej akcji  masz kilka opcji do wyboru.Staraj się zawsze skoncentrować. Nawet jak grasz z kompem staraj się go rozklepywać. Na początku może wyda ci się to bezsensu, bo na kompa są łatwiejsze sposoby, ale jak się przyzwyczaisz to nie będziesz chciał  wrócic do kiwania przez pół boiska.
Ja może mistrzem nie jestem, ale to naprawdę pomaga.

musfield:
nie isc na pałe, podawać od zawodnika do zawodnika akcja sama się wtedy rozwinie, podanie na dobieg moze byc podaniem które jest jednym z końcowych w akcji zaraz przed oddaniem strzału

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej