Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch EDITED @

(1/4) > >>

michu5:
Moim zdaniem PES 2010 jest lepszy od PESa 11 i znam wiele osób, które mają podobne zdanie. Dlatego chciałbym zobaczyć ile osób gra jeszcze w tego PESa. A wszystko dlatego, że przydałby się jakiś aktualny patch do tej gry. Niech każdy, kto gra w PESa 2010 doda posta w tym wątku, może to zachęci kogos do zrobienia patcha.

EDIT@ Sprawdziłem, Bez wgranych logo lig kariera normalnie działa.

michu5:
Mam na mysli patch z ekstraklasą. Chciałem zrobić sam, miałem nawet 20 drużyn, ale w karierzee wyskakiwał błąd. Jak ktoś spróbuje naprawic go to może zadziała. Wydaje mi się że to przez źle wgrane logo ekstraklasy itd.

Oto mój of i pliki do kitservera: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
trzeba jeszcze wgrać stroje dla kilku drużyn bundesligi, i ewentualnie stworzyć jeszce 1 jakąkolwiek drużyne(wolny slot w others B)
zaktualizować stroje ekstraklasy(są nieaktualne loga ekstraklasy na klatce, przydałoby się T-Mobile), Wgrać loga i kalendarz.
Dobrze byłoby zaktualizować transfery, niektórych nie zrobiłem(Robiłem patcha na własny użytek, więc zrobiłem tylko kilka najważniejszycch wg mnie transferów, niestety wykluczając te okienko, a w składach słabszych drużyn ekstraklasy nie bardzo się orientuje).Myśle że to 1-2 dni pracy bo najważniejsze już jest, czyli of. Patch jest na podstawie patcha Masterrafaela do ściągnięcia tu: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
I komentarz by Kozlie: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
W komentarzu nie zdązyłem jeszcze dać no callname piłkarzom, których sloty zostały poświęcone na polaków, polakom za to komentarz jest  przypisany)
PES-Map: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

PS. Najpierw należy zainstalować Patch od rafaela,   komenatarz i jeżeli ktoś chce to jeszcze spolszczenie, a dopiero potem moje pliki.

fafa09:
no przydało by się,też gram w pes 10

fafa09:
ta dodatkowa drużyna to może byc Andżi Machaczkała

michu5:
Sprawdziłem dziś trochę dokładniej od czego ten błąd i okazało się że to było od replay logo. W tej paczce co wrzuciłem nie ma tego logo , a więc powinno działać ok.Przynajmniej mi działa. W takim razie zostało do wgrania tylko replay logo i logo w kalendarzu, a ja już się zajme tymi nazwiskami w komentarzu. Myśle że z tym sobie ktoś poradzi. W tej paczce są poprawne logosy lig: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A w tej plik ze zmienioną nazwą league 1 na T-Mobile Ekstraklasa: REJESTRACJA lub LOGOWANIE .(Plik wgrać do folderu dt05_e.img w kitserwerze.)
No i jeszcze jakby ktoś te stroje ekstraklasy zaktualizował...
A co do instalacji:
1. Instalujemy patch od MasterRafaela
2. Instalujemy komentarz
3. Wrzucamy pliki do kitserwera i of do moje dokumenty , których linki są w temacie.
Licze na czyjąś pomoc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej