Wim: chodziło Ci pewnie od skos - np. lewo+prawo. Ale tego połączonego przycisku nie ma w Settings, wystarczy jak ustawisz lewo i prawo ;]
To wspomaganie się przy odbiorze drugim zawodnikiem jest strasznie tępe, co można dodatkowo sprawdzić włączając tryb treningu. Chyba, że tylko u mnie przeciwnik jedzie tego kolegę jak chce. Za każdym razem.
Bo on ma wywrzeć na przeciwniku pressing a nie odbierać piłkę. Konami bodajże pisało że obrona będzie wymagała od nas teraz więcej a trzymanie cały czas przycisku strzału (pressingu) nie będzie już tak skuteczne.
Mam też dziwny problem z wyzwaniem pierwszego stopnia w Attack, mimo że podaję do tego partnera za każdym razem, używając opcji rajdu.
możecie mi panowie powiedzieć jak gram na pc w pes 2012 demo to fajna grafika ale jest lepsza niż na ps3 jak to możliwe?czego tak jest
Proste, PS3 nie jest takim mocnym sprzętem co PC (słabsza rozdziałka, tekstury itd.). Tak przy okazji zadałeś bardzo głupie pytanie
..a co do dema PES to powiem krótko -zamiast poprawic niektóre rzeczy z poprzedniej części i dążyc do coraz lepszej gry to doszły kolejne rzeczy z którymi nie moge sie pogodzic i w tym roku poważnie sie zastanawiam nad wyborem Koczami czy EA tym bardziej że zakupiłem konsole ps3 i wiekszośc moich znajomych (w przeszłości fanów pes'a) już rok temu przeszło na fife.
No ja pierwszy mecz przeciwko United i wygrałem 1:0 . Dawaj Artur pokaż co potrafisz . Ale i tak najlepsza w tym wszystkim jest GOL Hulka . Wcześniej byłem bliski strzelenia takiego ale tym razem się udało, patrzcie i podziwiajcie. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Kto patrzy na kibiców. Może w PES2030 doczekasz się tego, że każdy będzie wyglądał i zachowywał się, inaczej. Wolę takich niż tych z FIFKi, którzy zachowują się jakby byli na techno party ;]