Macie nasrane normalnie.Twarze , pilki, szkoda ze nie bandy, nowe marynarki ochroniarzy i kamery.Nie dosc ze macie jakies nedzne demo , to jeszcze potrzeba wam jakis zbednych glupich dodatkow , przez ktore pozniej z pesa 2012 zrobi sie 2012 i pół.
Taaaak oczywiscie , przez miesiac wam poprawia bramkarzy jak juz czekacie na to 2 lata...
Co do gry jest....srednia , grafika ladna, zawodnicy niestety dalej "drewna".
Jezeli chodzi o sama gre, gra jest dosc szybka , nie wiem czy nie za szybka jezeli mam brac pod uwage gre online , ciekawe czy na sieci da sie upilnowac obroncami np.messiego.
Reakcja zawodnikow zbyt wolna.
Grajac na klawiaturze podania sa czesto niedokladne (chce zagrac pilke w "uliczke" zawodnikowi obok ) lekko wciskajac przycisk , ten podaje daleko do goscia co stoi duuuzo dalej.
Wrzutki tez sa jakies dziwne , nigdy nie wiem dokladnie czy ta pilka sie zawiesila na gorze i juz spada , czy leci jeszcze w trybuny.
Szybkie wyjscie, zawodnik nigdy tej pilki nie zostawi aby przez jego nogi poleciala przed niego , tylko zawsze musi ja przyjac (chyba ze na klawie musialbym cos wciskac) ale ilez mozna wciskac , wkoncu kupuje wersje PC i mam gdzies pady.
Bramkarze , no coż.....zycie.
Pasek sily jest rozmyty, co mnie denerwuje ,i dokladnie nie wiem jaka jest.
Tyle o ile ,sredni pes ,zobaczymy jak online bedzie sie prezentowal....