W PES 2012 nie miałem większych trudności z konstruowaniem akcji na Top Player i gdyby nie bramkarze-kretyni, może nawet bym wygrywał mimo że ne grałem w jedenastkę.
no właśnie skoro Ci tak bez trudności szło to powinieneś nastrzelać bramek
bo bramkarze wpuszczają co się da
Lepiej twierdzic że FIFA jest dla dzieci niż pograć trochę bez asyst na Legendarnym, co nie? PES nie jest wcale dużo trudniejszy niż FIFA.
Gra z komputerem... najważniejsza i najlepsza w takich grach jest gra z żywym przeciwnikiem czy to przy jednym kompie czy po sieci. W fife nie pograsz za dużo w ligach w Polsce bo ich praktycznie brak. Chyba że w kóńcu ktoś mnie oświeci bo do tej pory zawsze jak o tym aspekcie piszę to nikt się nie odezwie
a na online co Ci da gra bez asyst? utrudni może, i to mega, bo wszyscy przeciwnicy będą grali z asystami i idealnie podawali piłkę. (piszę o 11 bo 12 jeszcze w żadną z tych gier nie zagrasz na online.
Niestety w pes12 też teraz te asysty wprowadzili, od razu je wyłączyłem bo nie da się z nimi grać ładnych akcji, tylko takie jak komputer chce.
pogram w PES z żywym przeciwnikiem, to ocenię i wyrobię sobie zdanie, bo gra ze sztuczną inteligencją nigdy mnie nie cieszyła.
W fifę też może mi sie uda z kimś zagrać
w 11 grałem i bardzo się zawiodłem.