Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 PC-DVD już w sprzedaży za pośrednictwem pesleague.pl!!!
medzik1992:
Mam pytanie. Czy jak zamówię grę to otrzymam ją zapakowaną w folię tak jak wszystkie nowe produkty ? Ponieważ zamówiłem raz PES'a 2011 z Allegro od sklepu i otrzymałem bez folii... klucz online działał ale napisałem do sklepu dlaczego otrzymałem grę bez folii. Dostałem odpowiedź, że Konami zaopatruje sklepy w gry bez folii... O co tutaj chodzi ?
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie. Czy jak zamówię grę to otrzymam ją zapakowaną w folię tak jak wszystkie nowe produkty ? Ponieważ zamówiłem raz PES'a 2011 z Allegro od sklepu i otrzymałem bez folii... klucz online działał ale napisałem do sklepu dlaczego otrzymałem grę bez folii. Dostałem odpowiedź, że Konami zaopatruje sklepy w gry bez folii... O co tutaj chodzi ?
--- Koniec cytatu ---
może być i tak, ale jak kupujesz w ultimie przez nas to masz gwarancje - to nie jest Jacek z allegro a firma ktora dziala wiele lat na rynku
medzik1992:
Smycze już się skończyły ?
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESmycze już się skończyły ?
--- Koniec cytatu ---
tak :) ale mysle ze bedzie jeszcze nowa dostawa :) PES rozchodzi sie jak cieple buleczki :)
medzik1992:
Aha :/ To poszukam sobie może gdzieś jakiejś oferty z gadżetami. Może gram.pl coś będzie dodawać do zamówień.
Nawigacja
[#] Następna strona