Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 PC-DVD już w sprzedaży za pośrednictwem pesleague.pl!!!
jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo niby tak ale miałem dzisiaj zamawiać przez pesleague a tu zonk nie ma smyczy. Trudno. Zamawiając na gram.pl mam przynajmniej gwarancję, że dostanę na czas.
--- Koniec cytatu ---
Jak sobie chcesz:>
Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo niby tak ale miałem dzisiaj zamawiać przez pesleague a tu zonk nie ma smyczy. Trudno. Zamawiając na gram.pl mam przynajmniej gwarancję, że dostanę na czas.
--- Koniec cytatu ---
Z Ultimy też masz taką gwarancję i wiesz że te parę drobnych złotych (nie wiem ile dokładnie) z zakupu gry dostaje stronka PESleague. Dzięki czemu w turniejach można zdobyć nagrody. Oczywiście nikt Ci nic nie narzuci ale skoro i tak zamawiasz grę to czemu nie wspomóc od razu Pesleague?
Przemo1994:
Ja jestem ciekawy skad kupuja ludzie Pes'a 2012, ci co graja tez przez siec, ale ci co w ogole nie znaja strony pesleague.pl, chodzi mi o Polaków.
r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa jestem ciekawy skad kupuja ludzie Pes'a 2012, ci co graja tez przez siec, ale ci co w ogole nie znaja strony pesleague.pl, chodzi mi o Polaków.
--- Koniec cytatu ---
Allegro, Ultima (bezpośrednio), Gram... ?
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa jestem ciekawy skad kupuja ludzie Pes'a 2012, ci co graja tez przez siec, ale ci co w ogole nie znaja strony pesleague.pl, chodzi mi o Polaków.
--- Koniec cytatu ---
a są tacy którzy nie znają pesleague??
wpisz w google a jesteśmy na 1 miejscu :)
Nawigacja
[#] Następna strona