Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 PC-DVD już w sprzedaży za pośrednictwem pesleague.pl!!!
kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy będzie to gra od wydawcy z Polski, czy też gra z UK ?
--- Koniec cytatu ---
W polsce PES nie jest wydawany i w sklepie go nie zobaczysz :P niestety :(
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmyślałem że będzie za ok 120zł, a tu jaka niespodziewanka, zamawiam ;D
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie cena dziwnie niska. zawsze było drożej a na allegro 99zł. Ale jeśli jest to spowodowane niższą ceną u wydawcy... to na allegro będzie jeszcze taniej :/
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW połowie września wychodzi demko min z Bayernem i Allianz Areną. Będzie to finalna wersja.
--- Koniec cytatu ---
Z poprzednich lat pamiętam że finalna wersja wydana... 2 tygodnie później pewnymi elementami się różniła od ostatecznego dema :)
No a później jeszcze patche dochodziły (te oficjalne od konami)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa co do tego będzie, smycz i coś jeszcze chyba nie?
--- Koniec cytatu ---
to jest jakiś bonus czy nie ma ?
haker1983:
Witam, chciałbym sie dowiedziec, ile bedzie kosztowała przesyłka do Czech, bo tutaj mieszkam. Czy mi sie bedzie opłacało kupic od Was ?
Pozdrawiam :).
edit. znalałem wiec widze ze dopłata 20 zł, ok zamawiam :) (niedoczytałem na stronie sklepu :P )
Risto-pl:
zgodnie z tradycją zamówione ;)
Messi_12:
Ja oczywiscie tez zakupie :)
medzik1992:
Nie wiem czy kupić... ostatnio jak zamawiałem PESA 2011 z Allegro to niemal nie dostałem zawału jak otwierając kopertę wyciągnąłem pudełko i gra był bez folii... na szczęście key i gra online działa, a sam sprzedający napisał mi, że takie gry dostali od Konami i, że oni tak je wydają...
Jeszcze się waham z kupnem też z tego powodu, że cena może ulec zmianie. Wydaje mi się to bardzo podejrzane. 100zł ? Na pewno dwa tygodnie przez napiszą setki emailów, że cena ulega zmianie na 160zł i czy potwierdzasz zamówienie.
Nawigacja
[#] Następna strona