Nie straszcie człowieka, musiałby mieć naprawdę jeden z pierwszych napędów, który nagrywał tempem x2 , no 4 :p
Powinno być git,a jeśli nie, to ściągasz grę - wpisujesz tylko seriala z oryginała i hulasz online
Ja tak często robię, crack'uje grę żeby nie niszczyć dvd
(tym bardziej, że mój napęd nie lubi oryginałów
i w dodatku ma tendencje do rysowania )
p.s.
Właśnie zamówiłem! Ja akurat planuje odbiór osobisty
11 zł płacić, jak się mieszka w Warszawie i można odebrać to głupota :p jestem leniwy, ale nie aż tak ...
oby tylko to był wolny dzień... trzeba offa wpisać w robocie...
Rok temu gierczyłem w fife, bo miałem przyjemność grać na xboxie w 2010 i zrobiło to na mnie wrażenie... pierwszy raz od x lat wróciłem do fify... ale przyznam, że gierczyłem też w pesa.. po czasie już tylko pesa.. do fify wracałem żeby grać online tylko i wyłącznie. Teraz zamierzam pozostać przy pes. Kto wie, może w końcu jakaś liga w pesleague.pl
Liczę też, że demo nr 2. nie zostało wydane na pc z racji (jeszcze) dużej ilości błędów. Być może z trudem z uporali się z wymienionymi korektami - jednak w tak krótkim czasie. Wydaje się, że zależało bardziej na graczach konsolowych, którzy nie oszukujmy się mają pewnie większą ilość zakupu oryginałów. PC był dany dla smaku, ps bo ma lepszy kontakt z konami miż Microsoft, a teraz musieli zadbać.. PC dopracują w spokoju... Oby! Żeby gra sprawiała wiele radości, ale ja już z zacieszem grałem w demo i jeśli jeszcze poprawią, to będzie kosmos. Cóż, gra, jak gra zawsze miała i będzie mieć błędy. Oby jak najmniej rażące..