Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo

Better Demo Patch 2012 0.2 Beta by NLP & Mathey_00!!

<< < (7/67) > >>

Kędzior1916:
Oficjalnie ogłaszam, że dołączyłem do zespołu NLP & Mathey_00.
Jest duża szansa, że dojdą polskie drużyny w wersji 0.3.
A póki co, kończymy robić Barcę i Real  ;)

Super_Mario:
Pobrałem i muszę przyznać, że odwaliliście kawał świetnej roboty. Patch jest bardzo dobry, nawet jeśli to tylko demo gry :)

Że Wam się chciało robić te dodatki do dema jak piłki (Adidas Jabulani, ta nowa Nike, itd...), trzy wersje emblematów drużyn, scoreboardy i... Camp Nou. Szacunek :)

KamZ123:
a ja mam jeszcze jedno pytanko, bo widze że daliście Camp Nou, a dacie Santiago Bernabeu ?? bo ja nie mam jeszce demka, jutro bede miał, takie uroki radiówki, ale już przekonwertowałem sobie SB, jak chcecie to moge wam wyslac, ale nie jestem pewien czy działa bo nie mam jak sprawdzic

mathey_00:
OFICJALNIE!!
Dzisiaj późnym wieczorem lub jutro rano ukaże się długo wyczekiwana wersja 0.2!!
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja mam jeszcze jedno pytanko, bo widze że daliście Camp Nou, a dacie Santiago Bernabeu ?? bo ja nie mam jeszce demka, jutro bede miał, takie uroki radiówki, ale już przekonwertowałem sobie SB, jak chcecie to moge wam wyslac, ale nie jestem pewien czy działa bo nie mam jak sprawdzic

--- Koniec cytatu ---

Dobra to przyślij.

EDIT: Przykro nam update wyjdzie jutro około godziny 12:00.

Abismail:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOFICJALNIE!!
Dzisiaj późnym wieczorem lub jutro rano ukaże się długo wyczekiwana wersja 0.2!!
Dobra to przyślij.

EDIT: Przykro nam update wyjdzie jutro około godziny 12:00.

--- Koniec cytatu ---

Spoko, duże dzięki, że wam się w ogóle chce się wam to robić  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej