Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo
Better Demo Patch 2012 0.2 Beta by NLP & Mathey_00!!
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże dodasz do tego patcha jakąś polską drużynę ?[najlepiej Lecha] :)
--- Koniec cytatu ---
Tak jest!!! Fajnie by było zobaczyć Lecha. Dobrze by było jak by jeszcze dodali 3 inne polskie drużyny
Real_Leon:
W grze macie sloty na 4 drużyny a Wy już chcecie 5 :D... nie jestem ich adwokatem ale to troche duzo ;/
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW grze macie sloty na 4 drużyny a Wy już chcecie 5 :D... nie jestem ich adwokatem ale to troche duzo ;/
--- Koniec cytatu ---
Ja bym chętnie zobaczył 4 drużyny z Polski bez zagranicznych (Lech, Legia, Śląsk, Wisła) To chyba są 4 co nie?
kawa-92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
mateusz19191010 to nie zadziała bo PES demo do tego nie jest do tego przygotowany, nie wierze w ten patch, wierze w patch od naszych chłopaków. tamten nigdy nie zadziała a nawet jesli cos odblokuje to to i tak nic nie da.
--- Koniec cytatu ---
Patch zadziała bo nawet masz na filmikach już jak będzie wyglądał, co prawda nie będzie podziałów na ligi itp ale patch będzie świetny bo tyle zespołów, będzie trzeba na niego tylko sporo poczekać i kto wie czy nawet nie do premiery pełnej wersji (jeśli chcą wszystkie sloty zapełnić drużynami)
elli:
a ja mam takie pytanie czy facjaty dla realu będą z 11 czy z tej strony
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona