Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 i wymagania sprzętowe

<< < (3/8) > >>

witek21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Core 2 Duo 2.4 GHz, 2 GB RAM (4 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 256 MB (GeForce 8800 GT lub lepsza), Windows XP/Vista/7

a to są wymagania FIFY 12 troche jest bardziej wymagająca, ale mi i tak na max pójdzie

--- Koniec cytatu ---
to ze jest bardziej wymagająca to jeszcze nic nie znaczy

zależy od kody gry czy jest dobrze zoptymalizowany czy nie !!!

efektu blur nie ma jak się gra na detalach na min.

zresztą mnie ten blur przeszkadza ja bym wolał ostrzejszy obraz a nie  bardziej zamazany
blur się sprawdza w nfs a nie w pesie!!!

kokus98:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Core 2 Duo 2.4 GHz, 2 GB RAM (4 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 256 MB (GeForce 8800 GT lub lepsza), Windows XP/Vista/7

a to są wymagania FIFY 12 troche jest bardziej wymagająca, ale mi i tak na max pójdzie

--- Koniec cytatu ---

Dobrze, że PES ma małe wymagania. 4GB ramu dla Visty/7... szkoda gadać. A tak pewnie znowu będą jakieś problemy z Fifą(zacina się itd) dobrze, że nas takie rzeczy omijają :) .

adrianmlawa:
Zajebiście będę miał go na fulla

ExCeding:
Siemanko, mam do was takie jedno małe pytanko, czy pójdzie mi Pes 2012 na takich wymaganiach ?? (Pes 10 gra jak tralala, ale Pes 11 pisze jak instaluje coś tam coś tam Shader 3.0)
Windows 7
Procesor AMD Athlon 64 + 3200 +1.99 GHz
Ram 1,50 GB
32 Bitowy system operacyjny
Czy pójdzie mi ?? proszę o szybką odpowiedź
(I jeszcze jedno pytanko, czy Shader 3.0 da sie pobrać ??)
Z góry thx za odpowiedz.

barcafun10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemanko, mam do was takie jedno małe pytanko, czy pójdzie mi Pes 2012 na takich wymaganiach ?? (Pes 10 gra jak tralala, ale Pes 11 pisze jak instaluje coś tam coś tam Shader 3.0)
Windows 7
Procesor AMD Athlon 64 + 3200 +1.99 GHz
Ram 1,50 GB
32 Bitowy system operacyjny
Czy pójdzie mi ?? proszę o szybką odpowiedź
(I jeszcze jedno pytanko, czy Shader 3.0 da sie pobrać ??)
Z góry thx za odpowiedz.

--- Koniec cytatu ---
Jeśli twoja karta graficzna nie obsługuje Pixel Shared 3.0 to gra nawet ci sie nie uruchomi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej