Dział Ogólny > PES 2012

Asysty, a online.

(1/1)

Artur 7:
Jak wygląda sprawa z asystami: gdy wyłączę je wszystkie, to grając online będą wyłączone, czy może, pozostaną standardowo?

Abismail:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak wygląda sprawa z asystami: gdy wyłączę je wszystkie, to grając online będą wyłączone, czy może, pozostaną standardowo?

--- Koniec cytatu ---

Ej no nie, o ile się nie mylę, to nikt na tym forum nie jest John'em Murphy'm ani wiarą od Konami, więc skąd u licha mamy to wiedzieć???

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEj no nie, o ile się nie mylę, to nikt na tym forum nie jest John'em Murphy'm ani wiarą od Konami, więc skąd u licha mamy to wiedzieć???

--- Koniec cytatu ---

A tym bardziej, że nie wyszła nawet jeszcze pełna wersja i sami tego nie możemy sprawdzić.

Kubul:
W 11 zostawaly asysty SI w online czyli w 12 pewnie tez tak bedzie

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEj no nie, o ile się nie mylę, to nikt na tym forum nie jest John'em Murphy'm ani wiarą od Konami, więc skąd u licha mamy to wiedzieć???

--- Koniec cytatu ---
Nikt tu nie jest John'em Murphy'm ani wiarą od Konami, a nowe info o 12 jakoś cały czas do nas napływa ::)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA tym bardziej, że nie wyszła nawet jeszcze pełna wersja i sami tego nie możemy sprawdzić.

--- Koniec cytatu ---
Jeszcze nawet dama nie było, a już widziałem/wiedziałem jak będzie wyglądała kontrola nad drugim zawodnikiem
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW 11 zostawaly asysty SI w online czyli w 12 pewnie tez tak bedzie

--- Koniec cytatu ---
Tak myślałem, chociaż w 12 asysty są już bardziej rozbudowane także czekam na jakieś info w tej sprawie ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej