Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo

TPS Patch DEMO 2012 v0.1

<< < (6/9) > >>

willerod9:
@dodo spoko, rozumiem o co ci chodzi, ale ogarnij, ze facemakerzy mają masę czasu na zrobienie twarzy, a ziomki z KONAMI mają ograniczony czas na mnóstwo twarzy. To i tak szczęście, że trzymają tak wysoki poziom, a nie jak FIFA, gdzie nie da się rozpoznać 75% zawodników. A linki dałem dla ujrzenia źródła pochodzenia tych twarzy.

PS. Nie staram się dowalić. Tak jakoś, samo wyszło ;)

Ziutkowski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE@dodo spoko, rozumiem o co ci chodzi, ale ogarnij, ze facemakerzy mają masę czasu na zrobienie twarzy, a ziomki z KONAMI mają ograniczony czas na mnóstwo twarzy. To i tak szczęście, że trzymają tak wysoki poziom, a nie jak FIFA, gdzie nie da się rozpoznać 75% zawodników. A linki dałem dla ujrzenia źródła pochodzenia tych twarzy.

PS. Nie staram się dowalić. Tak jakoś, samo wyszło ;)

--- Koniec cytatu ---
Zastanów się co piszesz ,taka firma jak KONAMI ma po to tylu grafików i programistów oraz sprzęt o którym można tylko pomarzyć ,żeby przez rok stworzyć jeszcze lepszą odsłonę PESA a jeśli graficy nie potrafią zrobić porządnej twarzy to niech KONAMI zatrudni face makerów i da im ten sprzęt bo chociaż face makerzy go nie posiadają to tych grafików zawstydzają i sam dając przykład tych linków to potwierdasz. 

00KacperG00:
Ja mam taki problem kiedy stukam Play Game, wyskakuje mi taki błąd :
Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono DfEngine.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.
Odinstalowałem, zainstalowałem to samo ;(
Help !

willerod9:
a masz zainstalowanego microsoft visual c++ 2010 ? ja chyba cos takiego mialem z wiedzminem dwojka, ale zainstalowalem MV C++ 2012 i poszlo

dodo997:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

tu masz ten dll wrzuc go do folderu gry i ruszy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej