Hej panowie nie wiem czy mogę wytykać tak błędy, ale zauważyłem że ten OF jest marnie dopracowany..... składy nie są wcale takie akutalne, np liga francuska jest chyba całkowicie pominięta. tam się chyba czas zatrzymał w sezonie 9/10 a szkoda..... a z innymi drużynami też wcale nie jest tak kolorowo. Np. w barcelonie nie ma młodziutkiego Thiago Alcantary, który ostatnio robi furorę, z gry zniknął wogóle chociażby Jeffren i Muniesa, którzy w pierwotniej wersji patcha się znajdowali. Nie ma też Pastore który znajdował się w Palermo, że nie wspomnę że w tym okienku przeniósł się do PSG, a teraz zawodnika brak. Znalazłbym pewnie jeszcze więcej przykładów,bo to zauważyłem bez uruchamiania gry tylko na 5 minut edytor.
Ekstraklasa jest za to dopracowana, więc pewnie twórcy kierowali się nazwą patcha i poświęcili sporo czasu na zrobienie ekstraklasy.
Ale moje pytanie jest takie. Czy ktoś się zajmie jeszcze tym OFem i zrobi prawdziwą aktualizację na sezon 11/12 wszystkich drużyn czy nie ma co na to liczyć?